Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám dlouhodobě problém se slovy s jedním konkrétním základem a zkouším se polepšit.

2 0
možnosti
VV

Mne by hlavne zajimalo proc to co napise dejme tomu Franta Je slusne a kdyz mu to same odpovi Honza je smazano?

11 0
možnosti
Foto

Výraz užitečný idiot ovšem není vulgárnost. Tento výraz jsem měl možnost zaznamenat i v titulku jednoho komentáře na hlavní straně. Ano, toho který tak nazval Nohavicu. Doufám, že zde po zablokování proruských dezinformačních webů bude kmenový autor Protiproudu, laureát alternativní Krameriovy ceny a proruský užitečný idiot bude mít nadále dostatek prostoru sem kydat ty svoje vylhané konspirační bláboly a proruské agitky. To dlouhé roky nikomu nevadí a asi dál vadit nebude....Rv

14 0
možnosti
Foto

Je zajímavé nazvat diskusí něco, kde je povoleno mít pouze jediný názor shodný s vládní propagandou a jakýkoli jiný názor je mazaný a kriminalizovany.

7 3
možnosti
LS

Zdravím pane Petříku, pořád je Putin, podle vás, tak skvělý politik jak jste doposud na blogu tvrdil?

8 0
možnosti
MD

A slátaniny pologramotného Staňka zůstávají... :-/ Rv

12 0
možnosti
PB

Nemusí být zrovna pologramotný. Třeba má jen zastaralý, parní ruský překladač.

15 0
možnosti
Foto

A nezlobte se na mě, ani SPD si slušný komentář nezaslouží. Nejedlý a spol. také ne...

6 0
možnosti
KJ

No já vám to nezávidím. Zejména, pokud se proruský trolling časem ukáže jako perspektivní a někdo si už dneska preventivně vede seznamy kolaborantů a zrádců. 

Každopádně řešit výskyt jiných než v dané chvíli obecně akceptovaných _názorů_ (slovo názor je podtrženo), cenzurou, je led tenký, přetenký.

3 0
možnosti
KJ

A k tomu ještě: "užitečný idiot" je výrok běžně připisovaný Leninovi (byť se prý nějak nedaří najít ani v jeho sebraných spisech).

Já osobně bych to považoval za terminus technicus, pravda v závislosti na kontextu.

1 0
možnosti
Foto

Jisté hranice? Putin a spol. nemají jisté hranice... Bohužel se jejich chování do "jistých hranic" nevejde...

5 0
možnosti
HG

.. spis by me zajimalo, zda je nekde kontakt, kde lze ban prokonzultovat. Predevcirem jsem jeden dostal za slovo "nablil" ... ze je prispevek neslusny a vulgarni ... s cimz fakt nesouhlasim ... vim, ze existuje "vyzvracel", ale to prvni ma trochu jiny, expresivnejsi vyznam, ktery mi prisel pro dany moment vhodnejsi ... soucasne v te same diskuzi bylo pouzito u jinych prispevku nekolik mnohem "drsnejsich" vyrazu a ... pohoda, klid ...

... chtel jsem se cenzora optat, proc a jak .. jenze .. zadna diskuze se nekonala, uz proto ze neni zadny kontakt ... alespon ja ho nenasel ..

.. takze to vase banovani pripomina tak trochu strelbu brokovnici do hejna vrabcu .. nektery ma smulu, nektery stesti .... potom tu muzete vykladat o nejakych pravidlech co chcete .. :-(

13 1
možnosti
VZ

Protože by řadu z nich nebyli ve věcné s to obhájit. Ban dostanete i za výraz, který když tu hodíte do vyhledávače, tak vám vypadnou stovky článků, kde byl redaktorem použit.

5 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.