Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

Tak oni nakonec jsou administrátoři diskusí schopni rozpoznat narativ ruské propagandy? A to býval jejich vlastní tradiční narativ "že je někdo ruský troll, je nejspíš pouhé tvoje podezření nebo dokonce jen nesouhlas s jeho příspěvkem, ale můžeš ten příspěvek nahlásit a my to posoudíme". Kdo kdy zkusil nahlásit zřejmý proruský trolling, ten jistě ví, jak zbytečná snaha to byla.

No nic, lepší se probudit pozdě než nikdy. Snad ten jejich alibismus a liknavost k ničemu zlému moc nepřispěly, i když já bych se teď na jejich místě asi úplně dobře necítil. Jen si říkám, jestli jsem si tímto příspěvkem sám nevykoledoval další ban s obligátním důvodem (pozor, přijde překvapení) "trolling".

3 0
možnosti
HN

Hodně smazaných příspěvku schováte za trolling.:-/

14 0
možnosti
RC

Jo, taky se mi to nekolikrat stalo. Obludne bylo, kdyz jsem diskuterovi poskytl nejakou informaci a v dalsim prispevku jsem prilozil jeste odkaz na zdroj informace... smazat a oznaceno jako trolling

2 0
možnosti
HN

Mažete i text Karla Kryla.:-P

11 0
možnosti
Foto

Problém je i naspat název knížky, podle které byl natočen film Pelíšky.

Maže se i citace Čapka, Havlíčka, Haška, neb to jsou sprosťáci. I Vrchlický by letěl. Mravnost nade vše.

5 0
možnosti
Foto

Média vlastní soudruh Babiš to je pravda...Pravda je i to že IDNES.CZ jede cenzuru to je taky pravda. Pravda je i že nám státní míč neustále vyhrožuje a maže nám naše diskuzní příspěvky.Založené na pravdě a realitě . Váš bloger http://www.frantisek.blog.idnes.cz

A teď si představte že vám z redakce napíšou že píšete nepravdy .No těpic.:-P

Stanek

5 0
možnosti
PJ

za první 3 dny jsem byl 3x zabanován a to jsem slušný diskutující, takže vám nevěřím

11 0
možnosti
Foto

Tak nevím, člověk by si myslel, že někdo z redakce přijde diskutovat, a ono nic.......:-/

15 0
možnosti
RC

Protoze neni o cem... Tereza ma pravdu a posledni slovo...

2 0
možnosti
PN

Proč v titulku může být vytečkovaný vulgarismus a v komentáři ne?

7 0
možnosti
RC

ANi v diskuzi nemuzete citovat z clanku, ve kterem ta diskuze je... Absurdni

4 0
možnosti
PI

Mažete i přízpěvky, které nijak neodporují kultivované diskusi, ale je se nehodí do cenzorova vidění světa. Jste cenzoři se vším všudy a bez jakékoliv pochybnosti. Jste ostudou a plivete na to čemu se říká svoboda slova.

22 1
možnosti
Foto

I tito dle Vás cenzoři, musí dodržovat ,,jistá" pravidla od daných zákonů nejen pro ně platných počínaje. Pokud by tak nečinili, mohli by být postiženi i oni. Jinak ,,rádobycenzorů až adminů je i na těchto stránkách až ,,něúrekom";-)

2 2
možnosti
MK

Mažete, a vždy jste mazali, každý příspěvek, který se vám nelíbil. Tak si nehrajte na demokraty. Dnes je u kormidla Rakušan a ten vaše extremistické choutky plně podporuje. Tudíž se již nemusíte schovávat a můžete učinit hrdý coming out.

7 4
možnosti
BG

Já tě fakt nechápu. Jdeš do restaurace, kde špatně vaří, a stejně tam chodíš pořád. Proč prostě nejdeš jinam? Co tě tady drží? Proč se zdržuješ někde, kde se ti nelíbí?

2 7
možnosti
Foto

;-D;-D;-D proč lžete, a proč nevidíte to, kde je skutečný viník toho, ce se tu nejen v diskuzích odehrává - necháváte viset bláboly, které si nijak nezadají s ruskou propagandou, dnes už zakázaných webů, názorů na hranici zločinů velezrady - navíc dáváte do výberů články páté kolony, které se tváří jako "rozumný" rozbor situace, důvodů - které mají stejný nádech, a v podstatě omlouvající šílenou ruskou agresi ... a pak mažete vcelku pochopitelné reakce, na podobné "názory" - čti lži RvRvRv

7 1
možnosti
VV

Mne by zajimalo proc byl odejit pan Dvorak a Adam el Chaar.

Ti kdyz neco smazali dokazali se na dotaz i omluvit ze prispevek byl smazan prilis prisne a vratit ho upet. Soucasna sestava nedokaze tydny odpovedet a kdyz se pu ukgencich konecne ohlasi, jeste si vymysli nesmyslne otazky a nakonec se dozvite, ze ten smazany prispevek byl smazan pravem, ale smazani bylo nespravne oduvodneno.

Mam o soucasne administraci nechvalne mineni.

6 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.