Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Jak mám rozumět tomu, že podle tabulky je za deset smazaných příspěvků blokace 6 měsíců, ale v textu se píše, že za deset smazaných příspěvků je blokace trvalá. Nemá tam být za více než deset smazaných příspěvků?

1 0
možnosti
MK

A sklep máte? A mohl bych ho vidět?

Ono nejde o to, že se příspěvky mažou, ale jaké se mažou. Nikdo asi nebude mít problém, když se mažou vulgarity, ale mě byly několikrát smazány příspěvky, které byly reakcí. Naposledy, když jsem reagoval na jeden příspěvek, že v islámu není příkaz k zabíjení. Na což jsem reagoval tím co je islámská nauka a že Mohamed je vzorem, který ať udělal co udělal, tak je pro muslima následováníhodné, protože Mohamed by podle islámské nauky neudělal nic, co by nebylo přání Alláha.

(myslím, že to bylo smazáni s označením jako trolling)

Ano, pokud je pravda trollingem jen proto, že si to tak admin vyhodnotí, aniž se namáhá si zjistit, zda je příspěvek pravdivý, nebo ví, že je pravdivý, ale nehodí se do jeho subjektivního pohledu na svět, tak pak ano.

A v tom je ten největší problém. Protože to už není o hlídání diskusí, ale o cenzuře a dohled nad tím co je korektní a co není. Ne, co je pravda, ne co je vulgarita.

44 0
možnosti
JZ

Dovedete si nějak reálně představit, že by někdo dohledával a ověřoval pravdivost všech tvrzení, která se v diskuzích vyskytnou? Nehledě na to, že např. u Vašeho příkladu s teologickým sporem se těžko nalezne nějaká objektivní pravda.

1 0
možnosti
JZ

Stejně vůbec nechápu, proč idnes nějaké příspěvky maže. Vždyť tím jen cenzuruje lidi, kteří napsali čistou, upřímnou a zcela objektivní pravdu. Tak proč je mazat? A s hulvátskými příspěvky tady žádný problém není, protože nikdy žádný hulvát neprotestoval.

0 1
možnosti
JH

Kartágo musí být zničeno:-)

14 0
možnosti
HD

I nadále platí, že o tom, co je a není vhodné a co se bude mazat, rozhodujeme MY.

12 0
možnosti
Foto

No, ono na druhou stranu si neumím představit, kdo jiný by to měl rozhodovat...

3 1
možnosti
PB

P93e39t14r 51B14u92r12i28a98n

21. 6. 2019 12:34

No to zas budou jateční výseky..:-/

4 0
možnosti
Foto

...to muselo dat prace... a přitom taka blbost. Když nic podstatneho nechcete měnit, tak proč to měnite?

23 1
možnosti
Foto

A co se mění. Na těchto stránkách si všichni můžeme ,,plkat" takřka cokoli, od blogerů až po takydiskutéry. Že je z toho často bábel jak v hospodě, i to je projev svobody. Jen ,,ty meze". V hospodě by nejednou až padla facka na sále, tady toliko virtuální. Ovšem když se zde nechá kdokoli ,,poněkud"unést, i tak může narazit. Což nemusí být na škodu,že;-)

0 0
možnosti
JR

nojo,jenze me kolikrat byly smazany naprosto nevinne prispevky,az jsem se divila, ze takovou kravinu smazete a daleko horsi zustanou....takze byste si meli upravit i sva pravidla, jinak potom bude nejlepsi ochranou vlastniho profilu: nediskutovat:-/

32 1
možnosti
Foto

Ano, bohužel to tak občas jeR^

5 1
možnosti
Foto

Pravidlům rozumím a respektuju je. Sice mi přijde trochu nepřehledné to odstupňování v rámci hodin, chápal bych např. systém - 1x smáznutý příspěvek -24 hodin "banán", 2x smáznuté - 7 dní, 3x smáznuté - měsíc, nad 3x kusy - 6 měsíců. Když už bič, tak účinný. Poloviční "mávátko" je trochu, hmm, poloviční. No, budeme si muset všichni dávat pozor na ústa - klávesnici. I já, samozřejmě, také nejsem svatý a pár hříchů mám i v téhle chvíli. Strhne se řev, ale to je normální, takového řevu už tady bylo... P.S - Admini, dej Vám Pán Bůh VŽDY spravedlivé oko...

6 1
možnosti
LB

Tak jako člověk, který využívá jak možnosti komentovat články, tak publikovat blogové příspěvky, tím pochopitelně také dobrovolně přijímám pravidla, která poskytovatel služeb stanoví.

O nějakém "zpřehlednění systému moderace" a "zkvalitnění diskuze" se v rámci nových změn v žádném případě nedá mluvit. Proč to složitě obcházet, když se to dá říci jednoduše? Jde zkrátka o zpřísnění systému diskuzí, což se projevuje například změnou ztráty íček za smazaný příspěvek na okamžitou blokaci profilu.

Přesto se i nadále budu těšit na možnost podílet se na diskuzích a blogu na Idnes.

9 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.