Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^! Snad jen,že u ,,takydiskutérů", atˇ starých, či nových, je opravdu třeba dbát na ,,ověření" jejich totožnosti, čili SKUTEČNĚ OVĚŘENÝ ,,ÚČET", a to nikoli toliko z důvodu původních,,íček". A ne proto, že by to snad mělo ,,ochudit" tzv. diskuze, ale jistě by to mnohé poněkud ,,zkultivovalo";-)

0 0
možnosti
MK

Kdo ohlídá hlídače?

9 0
možnosti
Foto

,,Hlídači" jsou ,,pouze" zaměstnanci provozovatele stránek, kteří mají svá práva i povinnosti, daná pravidly, danými jak přísl. zákony, tak i v jejich rámci se pohybujícího provozovatel stránek. Jsou sice také ,,jenom lidmi", ovšem nikoli bohy, kteří rozhodují dle své libovůle a nálady. Soudný člověk je to snad schopen i pochopit;-)

0 0
možnosti
AN

Často se divím, jak některé příspěvky mohou nechat.

1 0
možnosti
VV

Ja take, ale ono se maze jaksi selektivne.

0 0
možnosti

Chá, chá, tak už jeden smazaný mám.Shodou okolností úplně stejný, jako ten pod totožným článkem na hlavní straně.Důvod smazání : Reklama, spam.

Bůh s námi a s cenzory obzvláště.!

0 0
možnosti
Foto

Tyto stránky jsou proti spamu zabezpečené. Ovšem cizí, třeba i Váš nezabezpečený počítač, může spam zanést i do Vašeho díla a tak způsobit i jeho blokaci na těchto stránkách. ,,Své" mohou dělat i mnohé odkazy na různé web. stránky v článku autora blogu. Dalším nemalým problémem jsou autorsk. práva. Proto i ,,citace" mohou být problematické. Navíc co do odpovědnosti celkové je lehce vtažen i provozovatel těchto stránek. Na počítači dnes ,,umí" kde kdo, ovšem ne každý si mnohá úskalí uvědomuje. A když si někteří nevidí ani do svých ,,úst", čili klávesnice, může se pak, a nemálo, až divit.;-)

0 0
možnosti
VF

Psala jsem adminům, jak je karma nespravedlivá, že by mohli zavést antikarmu. Neuspěla jsem.

3 0
možnosti
LP

Antikarma by byla fajn, ale pochopte, že teď pálí blog.iDnes jiné problémy... :-)

Důsledky ohlášených opatření jsou, myslím, zřejmé. Každému, komu tady na tom záleží, musí být smutno. Jsem tady sice teprve necelé tři roky, ale trend je, myslím, zřejmý. Snižuje se počet blogů a klesá počet čtenářů. Tohle je jen další rána do vazu. Hezký víkend vám všem.

8 0
možnosti
AL

Cenzor mazal, mazal a mazal, až vymazal a otrávil hodně diskutujících a teď se to projevilo na návštěvnosti stránek a tím pádem je ohrožena cenová výše reklamy, ze které všichni žijí.

Teoreticky se může stát, že kdyby takto postupovali dál, tak se umažou až ke zrušení rubriky "blog" z důvodů finanční nerentabilnosti, a tím pádem "vymažou" sami sebe.

Ale takové řešení, stejně návštěvnost stránek nenakopne.

3 0
možnosti
MS

V článku postrádám vysvětlení, zda bude i nadále praktikováno pravidlo, že když po určitou dobu (dva, nebo tři měsíce) diskutér nezhřeší, bude smazaný příspěvek anulován, jako by nebyl. Pokud to tak nyní nebude, mělo by se to dát na vědomí, protože to je podstatná změna.

0 0
možnosti
PD

P46e30t47r 10D15r59a51p82a67l

21. 6. 2019 13:06

a platit to bude od kdy...ještě mám fora 6 příspěvků, tak že bych se trochu rozšoupl

0 0
možnosti

Za jeden smažák jen 3 hodiny blokace? A není to málo, Antone Pavlovičky?

0 0
možnosti
Foto

Asi není. Eliminuje to trolling;-)

1 0
možnosti
PD

P20e91t70r 80D74r47a87p66a60l

21. 6. 2019 13:03

jestliže to snad v redakci čtete, pak bych se přimlouval za povinnost blogera otevřít diskuzi a nesmět do ní zasahovat. jestliže jde se svými názory na trh, musí snést i oponenturu

Dále, pokud automat vyhodnotí nějaký příspěvek jako nevhodný, musí toto validovat(to je hnusný slovo) živý administrátor...aby vyhodnotil kontext celého přísvěku

8 3
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.