Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen tak mimochodem, v mém případě byla asi amnestie zamítnuta, protože smazaný příspěvek stále na svém účtu vidím. Tedy ne že by mi to vadilo a na tom co jsem tehdy napsal trvám

3 0
možnosti
Foto

Já se tuhle také ohradil, resp. jsem požadoval vysvětlení proč, a dočkal jsem se? HiHi!

Nic proti pravidlům diskusí, ale jsou současní admini na takové profesionální úrovni, aby to mohli dělat zodpovědně a mohli za své rozhodnutí obstát třeba i před soudem?

1 3
možnosti
Foto

Když nad tím tak přemýšlím, tak docházím k tomu, že když musím dlouho přemýšlet nad tím, jaké slovo použít místo toho, co jsem chtěl původně říct, tak nakonec řeknu významově něco úplně jiného, než jsem chtěl původně vyjádřit. Takže mě zdejší prostředí vlastně nutí říkat jiné věci, než si myslím, a opatrně si myslet něco jiného, než smím vyjadřovat. Kde já jsem to už zažil...?

20 0
možnosti
JK

Asi v běžném životě, děláme to celkem často.

1 1
možnosti
EH

S novými pravidly mají utrum ti, kteří diskutují více. Je těžké neudělat chybu, navíc když nesleduji statistiku smazaných příspěvků. My na Ostravsku zrovna podle příručky nemluvíme. ;-)

Navíc se bojím, že pokud se pro jednoduchost mažou nahlášené příspěvky automatem, mohou se mnozí brzo rozloučit s účtem.

5 0
možnosti
MP

Když smazal příspěvek automat, kvůli naprogramovanému slovíčku ( třeba i...t ), tak jsem ho v přehledu ani neměl započítaný. Stačilo prostě přeformulovat.

1 0
možnosti
Foto

No, mě byl podruhé za posledních pár týdnů smazán hovorový, dle mě však skutečně sprostý výraz, tak jsem zvědav .....

0 0
možnosti
Foto

My, co diskutujeme slušně, kultivovaně a k věci, nějaké blokace neřešíme.;-D

Nicméně, zavedla bych jednu věc. Když někdo nahlásí příspěvek na smazání, a on na smazání nebude, dostal by stejný trest.:-)

1 0
možnosti
JS

K mé lítosti musím s paní Jandovou souhlasit i když mám prakticky vždy na problém opačný názor než ona.

3 0
možnosti
DV

D66a82v81i33d 19V11l81k

21. 6. 2019 15:00

Neměl by se omezit i počet příspěvků jednoho diskutujícího v jedné diskusi ,mimo autora blogu? Omezil by se tak trolling známých firem Ličky a spol. Tapetujou diskuse pod politickými blogy hloupostma.

2 2
možnosti
Foto

Ony i mnohé ,,politic. blogy" jsou plné lecčeho, vč.hlouposti mnohých, a to i tvůrců, nevyjímaje.A že je zde pro kde koho trollingem i projev nesouhlasu, či humoru, ale i reakce na jiné ,,příspěvky", to je více, než nesporné. Na druhou stranu, jsou-li tzv. diskuze označovány za až ,,koření", kde by mnozí se svou návštěvností pod svými ,,díly" asi byli,že;-) A bez ,,účastníků" a ,,konzumentů" těchto stránek by asi skutečně provozovateli nezbývalo, než tyto stránky ukončit. I zde totiž platí především zákon nabídky a poptávky;-)

1 0
možnosti
DV

D58a30v60i47d 23V33l30k

21. 6. 2019 14:55

Já mám obavu, že za chvíli stejně nebude, kde diskutovat. Spousta blogerů už diskuse vůbec nepovoluje.A to je za mě největší chyba Idnesu!

2 1
možnosti
Foto

A není to, tak ,,trochu", i chyba ,,diskutujích"? A jejich smutek třeba i z toho, že se nemohou pod některými blogy mnohdy až dávit? A blogerovi se nechce celou ,,diskuzi" pod svým článkem prostě jen promazávat?;-)

1 0
možnosti
Foto

Nechápu proč měnit něco co funguje. Těch změn je navíc podezřele moc. Začátkem týdne došlo k odporné změně hlavni stránky idnes. Blogy skoro musite hledat lupou. Podobné jako před lety na lidovkách. A pak tam blog zrušili úplně. A diskuse? Nová pravidla jsou jen další zbytečnosti.

7 0
možnosti
MK

Však ty blogy zde skončí také. Stačí se podívat na čtenost. Už je menší než na BigBloger na lidovkách v době největší slávy

2 0
možnosti
JH

Chápu, že vydavatel prostě musí diskuze dozorovat, jen by je ale neměl ideologizovat!

4 0
možnosti
VH

Jestli tomu dobře rozumím: v případě deseti smazání za pět let stopka?

Prima zejména v případech, kdy je problém sporný. Příklad, který se mně stal: Příspěvek nesmí být psán celý kapitálkami. Proto byl ten můj smazán. Jenže "celý" můj příspěvek byl čtyřpísmenný (už si přesně nepamatuji, jaký to byl výkřik) - pravda kapitálkami. Je pravda, že jsem bez problémů vyreklamoval - ale kdybych nevznesl dotaz....

A obdobně problematických (některých i vyreklamovaných) smazání bylo víc. I tak jsem jich ovšem "nestihl" za tři měsíce deset. Ale za dobu nekonečnou?....

1 0
možnosti
VV

Mate stesti pane Hruby. Na me dotazy administratori neodpovidaji. A jsem primo presvedcen, ze mi tento prispevek odpovidajici na vas postesk smazou jako mimo tema clanku. :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.