Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

O66t91a 12K73i49n96c

21. 6. 2019 21:28

Píšete doslova: "Pro současné uživatele znamená přechod na tento systém ještě jednu novinku: rozhodli jsme se při této příležitosti vyhlásit "amnestii" na smazané příspěvky. Ať už vám administrátor smazal cokoliv, teď začnete s čistým štítem."

Zatím mám na svém profilu: Smazané příspěvky: 1+1, tak mi vaše tvrzení moc nesedí. Zřejmě jste zapomněli napsat datum účinnosti nových pravidel, měli byste to doplnit.

6 0
možnosti
Foto

Tento blog info je o probíhající změně, dále v diskuzi je od provozovatele uveden pravděpodobný den i čas ,,najetí";-)

1 0
možnosti
Foto

Smazané budou ubývat nebo ne?

2 0
možnosti
OT

Když někomu, kdo ohodnotí diskutujícího, který kultivovaně bude obhajovat Hitlera a Stalina jako slušné lidi, jako odporná hovada bude tento příspěvek smazán, protože není dostatečně kultivovaný stane se co? Mohl by mě někdo odpovědný odpovědět?

5 0
možnosti
Foto

Nebojte se, nemohl.

Politicky korektní by snad šlo, že jmenovaní se dopustili jistých drobných nepřesností. To by mohlo projít. ;-(

2 1
možnosti
BV

1) Jak to z popisu vypadá tak se přešlo na absolutní trest. K trvalé blokaci dojde vždy v případě smazání deseti diskusních příspěvků bez ohledu na dobu za kterou k tomu dojde. Teoreticky to múže být po 1 měsíci, 21 dnech a 129 hodinách. Stejný "trest" však postihne i toho, kdo těch 10 prohřešků spáchá třeba za 10 let.

Předchozí umazávání smazeného příspěvku z evidence po 90 dnech bylo mnohem férovější a bližší běžnému životu i právní praxi, třeba odmazávaní bodů po jisté době u dopravních přestupků, u jiných přestupkú či promlčecí doby.

2) Pravidla "v případě smazání deseti diskusních příspěvků potom blokace trvalá" a "10. smazaný příspěvek = blokace profilu na 6 měsíců" týkající se stejné věci jsou navzájem neslučitelá a logicky si odporují

3) Pokud se používá automatický vyhledávač podle seznamu závadných slov či výrazů, pak by tento seznam měl být snadno veřejně dostupný, nejlépe odkazem dole na každé stránce diskuze.

Ještě lepší a z hlediska diskutujících férovější a ohleduplnější by bylo automatické upozornění na nevhodný výraz při pokusu o odeslání příspěvku s možností tento nevhodný výraz upravit. Takový systém nenív dnašní době obtížné naprogramovat a obdobné systémy jinde fungují.

PS: doufám, že můj příspěvek nebude smazán pro upozornění na problémy a chybu v definicích nového systému, jako se mi to stalo, když jsem v diskuzi opravil zcela jasnou a prokazatelnou chybnou informaci uvedenou autorem ve článku

15 0
možnosti
OT

Máte naprostou pravdu.

4 0
možnosti
Foto

I25v52a63n 70M92a87r69e46k

21. 6. 2019 19:05

Urážky debatérů způsobené úmyslným zkomolením jména a navíc níjak nesouvisející s tématem blogu zřejmě i nadále zůstanou bez postihu?

1 0
možnosti
VV

Aha. Copak jste to napsal zde dnes v 19:07?

Stydte se.

2 2
možnosti
OT

Maestro Banga zřejmě musí nějakou činností obhájit svou existenci.

7 0
možnosti
VF

Upřímně řečeno - nemají to ti kluci a holky adminští jednoduché. Některé diskuse jsou silně neapetitlich.:-/

3 0
možnosti
Foto

Škoda, že jste se při tvorbě nové lišty nezeptali na názor čtenářů (prostřednictvím blogu). Dostatečně jemné kategorie jsou základem toho, aby si čtenář nalezl, co chce a potřebuje (a předpokládám, že o to vám jde). V té nové nejen, že chybí některé staré kategorie, ale daly by se tam vložit i některé nové, které tu dlouhodobě mají zastoupení (Historie, Náboženství, Zvířata, Humor, Rodina atd).

K vlastnímu tématu: v tom výčtu píšete, že za desátý je blokace na 6. měsíců, ale před tím současně píšete, že za 10 smazanců je blokace trvalá. Tak jak to tedy je? (mimochodem ta trvalá mi přijde docela drsná - každý by měl mít šanci na pokání).

8 0
možnosti
OT

A vás to překvapuje? Slyšel jste někdy šéfika Bangu kultivovaně mluvit mezi svými? Asi byste se divil. Chce se mně z toho jejich křivého divadla zvracet.

3 0
možnosti
OT

Může mně někdo prozradit, proč už v pravém horním rohu není jméno diskutujícího a jeho počet íček? Odpovědní podřízení kultivovaného administrátora Bangy ani on zjevně odpovědět neumí.

2 0
možnosti
Foto

Tak si klikněte na profil, je tam vše...

1 0
možnosti
JS

Já jsem pro.

Ženský by třeba mohly bejt nahatý vodsaď - sem a mužský vod pytliku dolu :) :) :)

6 0
možnosti
Foto

Hele kdo je to tady, no to je super :-)

2 0
možnosti
JV

J43i67r56i 90V55r26a17b97e59c

21. 6. 2019 17:49

Jsou to nová nařízení od mistra pravdy .. Babiše ?

1 3
možnosti
Foto

Asi těžko. GDPR je z Brussele, ostatní pak spíše dle plat zákonů, a nejen v ČR.

1 1
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.