Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB
DM

No jo, tak sbohem. Ode dneška čtu zprávy jen na iRozhlas.cz. Ne kvůli nějakým íčkům, ale kvůli tomu, že tohle dřív nebo později u každého aktivnějšího diskutujícího povede k trvalé blokaci. Bylo by lepší zakázat tu diskuze úplně. Protože podle těchto pravidel tu bude možné "diskutovat" asi jako na stranické schůzi v 70. letech. A na takové manýry vám zcela nekorektně KAKÁM.

10 0
možnosti
KK

A je nějaká lhůta na těch 10 vymazaných příspěvků je? Protože to, že se někdo ne vždy trefí do vkusu cenzora je přeci reálně. Chápu, že by to nemělo být často, ale pokud někdo 10 příspěvků vyčerpá třeba až za dva roky a bude mu kvůli tomu zablokován účet mi připadá nepřiměřeně přísné. Zvláště když cenzor příspěvky posuzuje rozdílně a dokonce mám podezření na jeho nějakou rasovou, politickou a genderovou zaujatost. Neboť některé příspěvky s dehonestujícími výrazy jsou ponechány a jiné bez vulgarit mazány. Někdo může bezostyšně urážet a jiný se třeba uráženého ostřeji, ale bez vulgarit zastane a je smazán. Můžete mi to pane Kočičko objasnit?

11 0
možnosti
KK

Navíc už ani není možné vidět jaký příspěvek byl smazán. Asi aby nebylo možné se vůči tomu ohradit.

4 0
možnosti
PM

Ja bych zavedl mazani redakcnich prispevku, kde se vyskytuje nejaka gramaticka nebo interpunkcni chyba. To by bylo najednou prazdno :-)

18 0
možnosti
Foto

Ještě bych měl otázku ohledně té amnestie.

V minulosti zde zmizela spousta diskutérů (včetně blogerů). Bude se nějaká forma amnestie vztahovat i na ně? A nebo už se škvaří v ohni pekelném, kam na ně šlechetná ruka otce Amnestika nedosáhne?

5 0
možnosti
JZ

Samozřejmě se jedná o další krok, jak salámovou metodou zavést cenzuru i na iDNESu. A upřímně řečeno, nejenže mě to nepřekvapuje, naopak jsem až překvapen, že to tu jde tak pomalu. Nicméně konečný cíl začíná být v dohlednu:-)

9 0
možnosti
DM

Jako kdyby tu cenzura nefungovala už dnes. Teď tomu jen ještě nasadili korunu.

4 0
možnosti
JN

J49a29n 27N88o83v36ý

26. 6. 2019 23:03

Takže nucení k ještě větší autocenzuře, a ani to nemusí stačit. Za posledních pár měsíců mi byly smazány dva příspěvky - 1. Nejvyšší čas vyrazit do podzemí na kešky = prý neetický příspěvek. 2. Slimáků bude hodně, ale kapustička skoro žádná = prý mimo slušnou a kultivovanou diskuzi. Odvolání proti tomu není, kdo to smazal se taky nikdo nedozví. Pak člověk vidí, že tu jiným zůstávají vulgarity nebo výzvy k násilí a nic se neděje. Měřítko není stejné a těžko se pak hledá hranice. Samozřejmě mi Kočička může říct, že tu nikoho nedrží, že tu člověk nemusí být. Od někoho, kdo je placen i tím, že je tu každý čtenář a přispěvatel bombardován tunami reklam, to je min. jemně impertinentní chování. Ještě tlumené tím, že se sám nemůže chovat tak, za co ostatní cenzuruje, jinak by nás poslal do p rovnou i písemně, takhle si to jenom myslí.

16 0
možnosti
KK

Ano souhlasím s Vámi. Mnohdy urážlivé příspěvky s nevhodnými výrazy jsou ponechány, ale příspěvek jenž třeba nějak se zastává toho koho dotyčný uráží a je bez vulgatit je smazán za nevhodný.

6 0
možnosti
FV

Místo (spíše kosmetických) změn v blokování příspěvků byste mohli přepracovat diskuse tak, aby diskutující mohl v profilu vidět a spravovat svou historii příspěvků, editovat obsah příspěvků (alespoň prvních 5 minut po postnutí) a případně i svůj příspěvek si sami smazat. Existují i hotové systémy typu Disqus.

8 0
možnosti
KS

K93a85m86i52l 31S37t79e31c54h

26. 6. 2019 20:26

kultivovaná diskuze R^ to už tu bylo před rokem 1989 .Prostě demokracie jde kamsi:-/

12 0
možnosti
JH

Jaká amnestie? Já tam furt ty "závadné" příspěvky mám.

3 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.