Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Celý život šetrřil, bankám nedůvěřoval...

Koho jen mi to připomíná?8-o

0 0
možnosti
MC

Ups, to mělo být jinam.:-/

0 0
možnosti
Foto

Cituji z článku: "...rozhodli jsme se při této příležitosti vyhlásit "amnestii" na smazané příspěvky. Ať už vám administrátor smazal cokoliv, teď začnete s čistým štítem."

Zdroj: https://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=705508

Kde je ta slíbená amnestie?

0 0
možnosti
PL

Když už přistupujete k temhle pravidlům požaduju přesnou definici co už je za čarou v tehle zemi a co je ještě svoboda slova.

Př. Zeman byl napaden členkou femen a v nadpisu článku byla citace toho co provolavala. Pán neanglictinař se zeptal co řvala...já mu to přeložil a byl mi zablokován účet.

Další věc je definice svoboda slova. Protože jednou člověk vyjádří klidne názor a podruhé ve stejné situaci je mu vyhrozovano vnitrem a policií že to připomíná gestapo nebo bolševické vrahy. Mám pak strach se vyjádřit. Tohle prosím upřesnĕte.

7 0
možnosti
KK

A jaká pravidla a kritéria jsou pro redaktory a cenzora?

4 0
možnosti
JB

J35i11r96i 56B50o63r

29. 6. 2019 18:24

Tak tady končím.

2 0
možnosti
PK

A co teď s íčkama? Proplatíte nám je v eurech?

5 0
možnosti

Je potřeba víc trollů na drobení diskuze, nebo proč?

3 0
možnosti
JK

J15o54s56e39f 49K47u77b34e55š

28. 6. 2019 11:35

Postupné ale důsledné utahování šroubů. Bude to pokračovat až k takovým absurditám jako bylo "hanobení státu světové socialistické soustavy nebo jejího představitele" nebo "poškozování zájmů republiky v zahraničí". OK, akceptuji fakt, že "tady je Andrejovo" a loučím se.

0 0
možnosti
VK

Osobně se m to zdá příliš přísné, mohli bychom se hádat co je a není za hranou ale je to vaše platforma. Na druhou stranu bych byl pro postupnou abolici trestných bodu, tj za každé 3 měsíce jeden bod dolů například? . Ten, kdo chce poštívat a špinit si vytvoří stejně nový účet. Tohle bude trestat jen ty stálé kteří mohou občas ujet a mohou mít na některá témata hraniční názory. Pak je to jen otázkou času kdy to překročí. Navíc je tu ten problém v internetové diskuzi, že místo toho abychom si za svými příspěvky názory stáli tak moderní doba Vám umožňuje navléct si nový kabát anonymity(nick) a jet anonymně - Naopak ty co si za sebou stojí budou tímto trestáni

2 0
možnosti
JH

Mně to nevadí, hlavně že mám klid na práci.

0 0
možnosti