Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Gratuluji vítězům, a jsem rád, že nevyhrál extrémista Vyoral. :-)

7 19
možnosti
JH

Gratuluju vítězům, a jsem rád, že extrémista Ziegler neuspěl dokonce ani v kvalifikaci:-)

23 2
možnosti
MK

S Láďou se na některých názorech neshodnu ani za živého boha, ale nic naplat, je to čtivé a od plic. Gratulace. :-)

3 1
možnosti
Foto

Gratuluji všem vítězům a díky za hlasy:-)

8 0
možnosti
JH

ne,že bych zrovna miloval vaše psaní, ale před toho Větvičku bych vás určitě přesunul ...

0 0
možnosti
TV

Dekuji moc vsem, co pro me hlasovali! A samozrejme i vsem, kteri hlasovali vubec! Dekuji tem, co me karmi a vsem, co se mnou diskutuji, at uz tak ci onak. Blogovani zdar!

23 1
možnosti
VF

Slibuji, že se s Vámi budu hádat!;-)

2 0
možnosti
VF

Někdo píše blogy vážné, jiný zarputilé, ale MOJI MILÍ blogeři, se kterými je veselo a se kterými "kamarádím", jsou v prvních desítkách. Blahopřeji :-)R^V

5 0
možnosti
MK

Vzhledem k tomu, že nejsem soutěživý typ a je mi de facto jedno, kde skončím, hlavně, když se zúčastním, tak gratuluji Jaromíru Šíšovi a Daně Tenzler. Těší mě, že Monika Pilloni se umístila na druhém místě v soutěži žen.

Co nechápu, že admini idnes jedou ve stereotypech muž a žena. Jsou snad ženy něco jiného, že nemohou soutěžit společně s muži? A není diskriminace zvláštní kategorie pro nováčky? Není to v rozporu s lidskými právy? Copak nováček je něco jiného než mechem obrostlý Šíša?

Tady je ještě velký prostor pro neziskovky a Metoo čarodějnice.

24 0
možnosti
Foto

Podnětná myšlenka: všiml jste si, že v naší "ložnici" nováčků se žádné separování mužů od žen, ani žen od mužů, nekoná? Jsme tam pěkně všichni "pod jednou peřinou.";-D Jestli jste také ctitelem Starců na chmelu, pak Vás nepřekvapím otázkou: Takhle nějak jste si to představoval? ;-D

0 0
možnosti
PH

Gratuluji vítězům, za některé obézní zvláště panu Větvičkovi, u jehož některých blogů přibírám pouze z pohledu. Jinak mě překvapilo, jak málo lidí bylo schopno hlasovat. Tisícová čtenost u některých, ale čtenářům už nestálo za to na ně kliknout. Smutný.

16 0
možnosti
TT

Přesně nad tím jsem se taky podivoval.

2 0
možnosti
DV

D10a73v17i14d 96V76l25k

7. 5. 2018 11:44

Gratuluji všem na bedně a díky za hlasy.

6 0
možnosti
Foto

No, tož asi gratulace, i když moji favorité neuspěli tak, jak bych jim přála. Je jasné, že tato soutěž není o tom, jak kdo umí psát, jak si umí pohrát s jazykem... Ale o tom obecně asi není tento blog.

Někteří, z mého pohledu velmi kvalitní autoři, mají v podstatě nepatrnou čtenost - asi už jsme příliš zpohodlněli na to, abychom četli něco, nad čím je potřeba přemýšlet, asi už máme moc málo času na to, abychom se nechali unášet krásou slov poskládaných do vět tak, že zní jako hudba nebo šumění moře.

11 0
možnosti
JL

Tak čtenáři chtějí především čerstvé maso. Tak jako kameloti, kteří dokáží vypíchnout kdejakou vraždu, tak někteří blogeři takto uspokojují své čtenáře.

V podstatě se stejným výsledkem.

8 0
možnosti
Foto

Tato soutěž je dobrá věc.

Mně by se však též-více líbilo, kdyby si každý u svého profilu mohl uvést adresu své peněženky pro nějakou kryptoměnu a kdyby jim tam čtenáři občas mohli malou částku posílat. Takhle tady blogují ve velkém zadarmo především grafomani, i když nejen ti. ;-) Popularita kryptoměn v Česku však ještě musí růst.

Podobně admini by mohli uvést adresu peněženky, na kterou by lidé mohli posílat své odměny za to, že mohou číst tyto blogy. Tím by se možná mohl generovat dostatečný příjem pro administraci blogů (i když vím, že Češi jsou šetrní) a mohly by se omezit hloupé reklamy na stránkách blogů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.