Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Ještě mne napadlo se zeptat.. Musí mít članek karmu nebo se bude hodnotit pouze te, který již nějakou má ?

0 0
možnosti
MN

Já bych měl takový.. no řekněme "tupý" dotaz.

Jak takové hodnocení ze strany administrátorů funguje, z hlediska pointy a gramatiky článku ?

Ptám se pro zajímavost, protože nebýt Vaší upoutávky na soutěž, tak jsem ani nevěděl, že něco takového vůbec je.

Děkuji za odpověď.

0 0
možnosti
Foto

Nějak nevěřím tomu,že by se za pár hodin stihly sečíst výsledky nominace,když má dnes začít finále. V minulých ročnících byla totiž mezi tím cca pětidenní pauza.:-)

2 0
možnosti
Foto

...už je datum opravené :-)

2 0
možnosti
MK

Malý dotaz, Monika Pilloni, přestože neporušuje kodex blogera je odstraňována z hlavní strany. Má to znamenat, že hlasy pro ni jsou hlasy ztracené a administrace ji nezařadí do hlasování?

1 0
možnosti
TJ

Dobrý den,

pokud byl blog paní Pilloni stažen, pak pro porušení kodexu blogera, pane Kavko. Paní Pilloni byla vždy informována, proč jsme blog stahovali - a se vší úctou, že Vy se domníváte, že k porušení kodexu blogera nedošlo, neznamená, že k němu nedošlo.

Každopádně pro Vás mám ale lepší zprávu: mimo soutěž jsou blogy stažené z titulní strany jako celek, což, pokud vím, blog paní Pilloni není. Jednotlivá stažení konkrétních textů hlasování neovlivňují, hlasovat pro ni tedy bez obav můžete :)

1 0
možnosti
MP

Ještě dotaz - ze samotného textu lze nominovat jako nováčka každého registrovaného po 1. 1. 2017. To by znamenalo, že by se to vztahovalo i na zaregistrované po 1. 1. 2018 až do uzávěrky základního kola ?

A trochu nelibě nesu, když někoho označím jako nováčka roku a zároveň blogera roku, tak mi to vždy jednu z variant smaže.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Měl bych dvě technické poznámky.

Za prvé mi není moc jasná cena redakce. Když pominu, že nešťastník, který tuto cenu obdrží bude asi čas od času nacházet v diskusi jízlivé poznámky typu "No jo, redakční miláček opět v Zaujálech", nepochopil jsem z textu, zda tato cena bude mít nějaké žánrové zaměření (jako to bylo v minulosti) nebo to bude čistě obliba, ale hlavně jsem se nedočetl, jak se bude rozsekávat remíza (ona čtveřice je obecně pro hlasování celkem zrádná). Možná by stálo za úvahu přidat hlasy trojice vítězných blogerů(/rek), což by umožnilo hlasovat v počtu 13 = 4 + 3x3. Navíc blogeři mají na blogování přece jen trochu jiný náhled než čtenáři, takže tato cena by se mohla stát jakýmsi "blogovým Oscarem" (o něm také nerozhodují diváci, ale členové Filmové akademie).

A za druhé, trochu mi dělalo potíže najít nováčka. Dobrých blogerů a blogerek znám dost, ale nováčky zase až tak zažité nemám a navíc mi dělalo potíže určit, zda jsou to skutečně nováčci (mám pocit, že ti mnou nominovaní jsou tu o něco déle než rok). Možná, že by tento nominační blog mohl současně osvěžit čtenářovu paměť. Předpokládám, že blogy máte v nějaké databázi, takže by neměl být problém vytisknout jména, která se do systému přihlásila v posledních cca 18 měsících a současně mají na svém kontě alespoň 10 blogů (a tento list picnout v trojsloupkovém provedení na konec tohoto blogu).

5 0
možnosti
Foto

A kdo překoná mě? Tipuji, že všichni ;-D

1 0
možnosti
JN

Nerozumím jedné věci: jestliže je v pravidlech napsané, že hlasovat mohou pouze registrovaní čtenáři, proč je tam potom i varování, že nekorektní hlasy (např. při mnohonásobném hlasování z jedné IP) budou vyškrtnuty?

Pokud systém umožní hlasovat pouze tomu, kdo je přihlášený pod svým jménem, tak potom přece automaticky ohlídá i to, že dotyčný dal hlas v dané kategorii nejvýše 3 blogerům, že nedal žádnému blogerovi více než 1 hlas, atd. Nebo se pletu?

3 0
možnosti
TT

Hlídají to sofistikovaněji. Když budu sedět u počítače s pořád stejným připojením k síti a budu se přihlašovat pod svými 100 fejky, abych hlasoval pro Josefa, upozorní je na to jednoduchý ochranný prográmek - stejná IP + různí uživatelé + stejné hlasování = nekorektní. Ale komu to vysvětluju, že? ;-)

1 0
možnosti
VK

Polaneckýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý;-D

1 0
možnosti
TT

Ta pravidla máte uvedena hodně stručně. Vyplývá z nich, že v nominačním kole má reg. čtenář 3x3 hlasy, ovšem jak hlasovat ve finále, je ve ztracenu.

1 0
možnosti
Foto

Řekla bych, že stejně, jen z omezeného počtu (10) kandidátů. Ale jsem jen hloupá ženská.:-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.