Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V pohode. Jen je potreba se semknout.. ;-D

0 0
možnosti

I33v72a51n 41M96i59n63á35ř

28. 1. 2018 19:04

Jako Zemanův vrstevník jsem měl vždy výhrady vůči jeho (byť přechodné), komunistické minulosti. Přirozené je, že stejně jako mnozí - nemohu souhlasit se všemi jeho výroky. Přesto považuji jeho zásadní občanské postoje, včetně názoru na zhoubnost muslimské migrace - za vysoce prospěšné pro další směřování této země.

Vůči Drahošovi nemám a ani nemohu mít to nejmenší. Vzdělaný vědec a akademik bez politických zkušeností - pro veřejnost však příliš málo známý. Zarážející však byl jeho názorový veletoč, kdy zjistil, že positivním přístupem k nelegální migraci a signováním protestní "Listiny graduovaných", namířené vůči české xenofobii - by u většinové společnosti .. rozhodně neobstál.

Postupem času však bylo stále více zřejmé, že jeho příznivci - krom neustálého zdůrazňování - profesorovy "slušnosti", postrádají .. jakýkoli jiný argument pro jeho zvolení.

Stále osočovaný - "sprosťák Zeman" si však mohl v poslední fázi vzájemného duelu s Drahošem - dopřát malou osobní satisfakci. Pan "Slušný" neudržel nervy na uzdě a místo krátkého poselství k národu .. si vylil na prezidentovi veškerou žluč.

0 0
možnosti

Zemanův úspěch je jen první krok. Teď musíme frau Merkel, pánům Schulzovi, Macronovi a Junckerovi připomenout, že EU není jejich majetek, aby s ní nakládali podle své libovůle.

4 1
možnosti
Foto

kdo by se nemohl radovat z vítězství tak důstojné reprezentace

https://www.facebook.com/karel.papik/videos/1721353101222544/

1 1
možnosti

Neco vic konstruktivniho a uzitecneho tam nemate ? Uz je po volbach, vite...

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.