Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Gratuluji vítězům a myslím si, že ti, které znám z jejich blogů, zejména upřímná a pravdivá Marta Kučíková, fundovaná ekonomka Markéta Šichtařová i Zuzana Součková, Petr Hannig i jadrný glosátor Ladislav Větvička získali ocenění zcela právem. Na ty ostatní výherce, které tolik neznám, se teprve zaměřím. Věřím , že si je i oni zasloužili. R^:-)

4 0
možnosti
FV

Dobrý den. Bylo by možné zveřejnit pořadí a hlasy všech deseti nominovaných v každé kategorii? Děkuji. :-)

Fandil jsem Honzovi Řeháčkovi, Zuz Hubeňákové a Karlovi Trčálkovi, tak by mě zajímalo, jak si vedli.

A gratuluju Martě Kučíkové. R^

8 0
možnosti

Ano, to by mě taky zajímalo.

0 0
možnosti
Foto

Gratulace vítězům, čest všem ostatním, kteří zde píší a chodí tak "s kůží na trh" a hodně síly redakci blogu do dalších, minimálně deseti let ;-):-) ...

4 0
možnosti
Foto

Výsledky jsou sice trochu jiné, než bych přál svým favoritům, ale respektuji většinový vkus a blahopřeji vítězům i všem dalším, kteří v anketě bodovali.

1 0
možnosti
Foto

Lidi, děkuji vám za hlasy a děkuji všem, které tato hra ještě baví. Buďme rádi, že my někteří blogaři ještě můžeme psát, buďme rádi, že vy někteří čtenáři můžete hlasovat. Bo nikdo nevíme, jak dluho to ještě bude ;-D Gratulace oceněným blogařům a krasny den všem!!!

29 2
možnosti
MV

tusite, Ladislave, snad neco vic, nez my?...

gratulace k jednicce! lidi maj radi vase slova - to je krasny!!!!!

2 0
možnosti
MN

Tak hlavně bych poděkovala za trpělivost se psaním všem blogerům, kteří ani nebyli nominováni na "Blogera roku", natož aby se umístili, ale mají okruh svých čtenářů, kterým mají co přínosného sdělit či ukázat ;-):-)

13 0
možnosti
PH

P59a84v45e26l 61H63o37r10á95k

26. 4. 2017 11:46

No jenom aby Větvovi ten blog brzo nezrušili. Blíží se volby v Německu i u nás.

10 0
možnosti
MV

a jeste velky gratulačky Zuzce na trojce!!!! bravoooooooooooooooooooooooooo

2 0
možnosti
Foto

Jako finalista soutěže chci pogratulovat všem oceněným, jsou mezi nimi mí favorité, což mne těší. Těším se rovněž na osobní setkání v Zubajdě.

11 0
možnosti
MV

SUPER! Marta je jasna hvezda. ja to vedel uz davno a mam z toho OBROVSKOU radost! jasnej priklad, ze blogy ze zivota davaj za usi populisticikejm a politickejm tematum!!! Marto, velka a obrovska gratulace a VELKA A OBROVSKA RADOST!

5 0
možnosti
Foto

jojooo! přesně! Marta měla moje hlasy v obou kolech a strašně moc jsem si to přála!

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.