Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M26a41r49e29k 43R84a75i29d50a

3. 12. 2016 17:03

Cituji:

"Jak už vzdělaní, moudří lidé ví, každý správný muslim je vrah – zkrátka proto, že vrahem byl zvrhlík Mohamed a jeho život je pro každého muslima následováníhodným příkladem."

"Lidem se asi zkrátka česká kotlina libí a nechtějí, aby to byla kotlina černá a zaodpadkovaná."

A co když je to pravda? Bojí se snad demokrat myšlenky?

10 4
možnosti
Foto

Možná byste si v redakci měli nastudovat Korán, hádisy, a pod. Pak byste věděli, že Mohamed byl vrah, pedofil, loupežník, sexuální násilník, zotročovatel celých skupin osob atd. a že tento Mohamed je podle islámských testů vzorem jak má správný muslim vypadat.

16 3
možnosti
JN

J85i13ř10í 49N33o47s94e60k

3. 12. 2016 16:12

Dodám - závazným, pod trestem smrti nezpochybnitelným a jediným vzorem!!

9 1
možnosti

Ten argument ke zrušení blogu, týkající se výroku o komediantech a jejich IQ brambory jen potvrdil mé přesvědčení, že blog paní Provazníkové byl smazán pouze ze stejně nízkých a primitivních důvodů, jako jsou zde mazány i nezávadné diskusní příspěvky. Mohl bych zde některé mé zkopírovat, ale nestojí mi to za to, stětovat si. Prostě se zde zejména po odchodu hlavního administrátora, pana Dvořáka už zcela nepokrytě maže cokoliv, co odporuje OSOBNÍM názorům zdejších administrátorů! Tak to prostě je! Tvrzení, že výrok o komediantech a jejich IQ brambory bylo důvodem ke zrušení blogu je směšné v kontextu s tím, že stejné a daleko horší výroky o jiných lidech (těch, kteří jsou administrátorům nesympatičtí) zde normálně zůstávají v blozích i v diskusích! Asi nikoho, kdo ví, že administraci tvoří zejména "sluníčkové ženy", nepřekvapí, za koho "kopou". Tento vysvětlující blog zveřejnila administrace z toho důvodu, že moc dobře pochopila, že tentokrát hrubě přestřelila a snaží se hloupě odůvodnit neodůvodnitelné. To proto, že celá kauza byla medializována a kritizována. Jinak jsme jim tady všichni ukradení a pouze obtížný hmyz.

K onomu hlasování v administraci bych ještě rád upozornil na to, že pokud se něco nezměnilo, tak administrátora (hlavního, tudíž je jasné, pro co ostatní zvednou ruku) dělá nejen pan Banga, bratr Radka Bangy, ale rovněž jeho manželka, Radkova švagrová. Takže je jasné, odkud vítr fouká a dětinské vysvětlování je o to zbytečnější.

A zase mi to můžete smazat, "spravedliví hrdinové"! Tady se snažíte dělat ze sebe profesionály, ale my, kterým mažete naprosto nezávadné příspěvky jenom proto, že jsou vám trnem v oku, víme, že se ve skutečnosti při mazání chováte spíš jako zhrzené milenky.

21 2
možnosti
JN

J98i21ř98í 48N69o88s45e56k

3. 12. 2016 13:38

Když tak nad tím přemýšlím, v čem se liší použití vulgarismů a politické nekorektnosti u našeho VIP Větvy a u Lucky Provazníkové? 8-o

1 1
možnosti
MH

Nezlobte se na mne, ale vy si to zdůvodňuje té jak malé děti... 1. Nesmysl je, že urazela konkrétní lidi :D ne neurazela :D pak také citace vulgarit? Zakazte celého Bangu pls :D a pak také Lucie nemluvila o svém "rasismu"... Jen parafrazovala občany ČR :D

5 2
možnosti
VK

Parádní diskuse. Největší kremlinské nicky tu bojují za údajnou svobodu slova. Neměli byste začít v zemi zaslíbené?;-D

2 18
možnosti
JN

Hahaha - ten, kdo má jiný názor než Kopřiva, tak je automaticky kremlin? 8-o

Jak jsem již napsal o kus níže, já se ke sporu ohledně zrušení blogu paní Provazníkové detailně rozepisovat nechci - obě strany mají svou část pravdy. Ale fascinuje mě, že zrovna vy a Béreš v této diskusi nejvíc apelujete na slušnost, dodržování pravidel, atd.

I když na druhou stranu to vaše šplhání administrátorům je vcelku pochopitelné - to, co je zpravidla v diskusích obvykle tolerováno vám nebo Bérešovi, by totiž většině jiných diskutérů zcela jistě neprošlo. :-P

11 1
možnosti
JN

J36i82ř61í 85N93o15s44e21k

3. 12. 2016 11:46

Jedno je jisté: O tomhle průšvihu a o zdejším blogu se už ví a píše na tolik webech, že to nejen adminům musí být nemilo. A to nějaká následná mazání tady v diskusi už zpátky nevezmou.

Stálo to za to? Lucka si mohla dál psát, my bychom si napsali pár názorů do diskuse, a šou by jela dál, nikdo by ani nemrkl.

Tohle je zlom, a i když třeba časem a spíš jen na čas vyšumí, škoda nastala: Odešla řada velmi slušných blogerů, ještě větší počet se pekelně naštval a už to v nich zůstane, a rozhádali (a odkopali) se i ti, kteří spolu dokázali komunikovat navzdory názorové odlišnosti.

Třeba já osobně blogy některých autorů už nerozklidnu, i když jindy mě jejich - byť úplně jiný - názor zajímal.

A kdoví, co dál...

Už jsem to psal paní Tereze Janků: Chybí tu základní respekt adminů k blogerům i diskutérům jako k rovnocenným spoluhráčům. Styl neustálého peskování a "výchovy" nás do jedné latě nesrovná, to zkoušeli už jiní holenkové.

Stačil by ten respekt... :-/

19 4
možnosti
VK

Respekt bloggerů k adminum je kde?

2 15
možnosti
JR

J41a86n 45R38á83ž

3. 12. 2016 11:26

Jen vidím stejné argumenty, s jakými operovali komunisté, když zakazovali Plastiky, nepouštěli do veřejné diskuze Havla, Hájka, či Dienstbiera sen.

Pro komunisty byli podvratnými živly Havel a spol. a pro dnešní demokraty jsou podvratné živly Provazníková, Matějka a další, kdo se nevyjadřují v souladu s názory demokratů.

Blog má vyjadřovat soukromé osobní názory autora a jen ten za ně nese odpovědnost. A souhlas nebo nesouhlas s názory se má projevovat v diskuzích. Jde absolutně proti smyslu blogů, aby názory blogerů hodnotila redakce. Rozhodnutí o zrušení jakéhokoliv blogu pro nesouhlas s tím, co autor publikuje je v každém případě problematické a já bych byl i proti zrušení blogu na kterém by publikoval texty svých písní pan Radek Banga, i když je osobně považuji za nechutné. V tom případě bych se rozhodně proti tomu postavil stejně, jako se stavím proti zrušení blogu Lucie Provazníkové

15 1
možnosti
MK

Bloger nesmí propagovat ani vyjadřovat rasovou, národnostní, náboženskou ani jinou nesnášenlivost vůči jednotlivcům či skupinám osob, obzvlášť pak vůči menšinám. Svými články nesmí vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady. Bloger nesmí propagovat násilí a agresivitu jako prostředek řešení konfliktů.

Zdroj: http://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939

Sankce za porušení kodexu

V případě porušení Kodexu blogera má provozovatel v závislosti od míry a závažnosti překročení pravidel právo:

stáhnout text, kterým bloger porušil kodex, bez upozornění z hlavní strany blogu iDNES.cz, na osobní blog autora.

bez upozornění článek, který porušuje tento kodex, zcela znepřístupnit.

zamezit konkrétnímu autorovi přístup na hlavní stranu Blog iDNES.cz tak, že všechny jeho články se budou zobrazovat už jen na jeho osobním blogu, a to na stanovenou zkušební dobu, nebo i natrvalo.

zrušit blog autora, který opakovaně porušuje kodex.

za normálních okolností provozovatel uplatňuje sankce v tomto pořadí, může však postupovat i jinak..

Zdroj: http://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939

1 0
možnosti
MK

Toto jsou hlavní "zbraně cenzorů" , pod první odstavec se vejde vše a sankce nemají závaznou posloupnost; chtělo by to zásadní inovaci kodexu, třeba i se stejným náhledem na články a na diskusi.

nedostal jsem odpověď, tak to zkusím znovu (vím, není to povinnost)

Miroslav Kulhavý 5921

Paní Boehmová, argumentujete při obhajobě kroku zrušení účtu sl. Provazníkové Kodexem blogera a z něho stupnicí sankcí. Sl. Provazníková psala vesměs o islámu, kde kritizovala z jeho nauky návody k zabíjení, k nenávisti, jak obecné k nevěřícím, tak i k jiným náboženstvím viz. např.: "Největší nepřátelé muslimů jsou židé" nebo " bojujte proti všem jiným náboženstvím, aby u Boha zůstalo jediné; islám!" a podobné min. desítky jiné. Obviněna byla právě z toho, co kritizovala.

Pokud si neumíte vyhodnotit pojem "správný muslim", měli byste si o islámu něco přečíst, včetně Koránu. Pak, při uvědomění si své neznalosti, musíte přiznat chybné rozhodnutí.

Můj příklad hovoří za vše; rovněž jsem psal převážně o islámu a rozhodnutí administrátorů jen dokumentuje, jak je Kodex gumový. Žádné varování, žádné sundání z hl. strany na dobu určitou, ale rovnou natrvalo (potvrzeno panem Patrikem Bangou po mém dotazu o několik týdnů později).

Tedy nějaká stupnice sankcí je jen zástěrka, cenzor může rozhodovat dle své blahovůle.

+10/−3

doporučit

2.12.2016 1:32

6 1
možnosti

M91i25r25e69k 19Ř70í30h20a

3. 12. 2016 8:54

Banga family rozhoduje o kritice dalšího Bangy. To je žumpa, chce se mi napsat i něco horšího. Mladej sprosťák - rádoby spěvák - moralizující nevzdělanec je nekritizovatelná osoba, protože mu to příbuzní zařídí. Doba kdy nám někdo určoval co si smíme myslet, říkat nebo psát už minula. Takhle to vypadá jen přelud. Idnes dokazuje, že cenzura je tu tužší než za normalizace, možná ještě horší, protože ruku v ruce s ideologií sluníček tu máme příbuzenský "podpřeníčko". Nic než hnus velebnosti....

14 2
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.