Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odkdy náckové a utraprvičácí používají výraz běženci? Možná migranti, ale ještě pravděpobněji vetřelci. Někdo nás tu asi vodí za nos!!

2 0
možnosti

Já tady nechci ani nácky, ani fašisty, ani socialisty , vlastně žádné z těchto odrůd levičáků.

0 1
možnosti

Prostě jste takovej samotář:-P

1 0
možnosti

Tak nenosné a zbytečné téma a tolik příspěvků? Vandalové se snad chytí a dostanou přes prsty a šmytec Rv

1 0
možnosti

..hmm...asi ta....jako se chytli ti údajní extremisti.... kteří vypálili Kliniku...???

0 0
možnosti

P28a96v88e41l 78K91u18l77a

25. 4. 2016 15:36

Nechápu, proč se tento výběr nedoplňuje o nové články na toto téma, např. tento

http://jaroslavvondracek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=506280

0 1
možnosti

No v rámci vámi uváděného blogu mám jen jedinou věc. Zkuste být v situaci neinformovaného policisty, když se mu na Hradě začne houfovat nějaká skupina okrojovaných lidí a chce něco začít zpívat. On prostě v současné době nemá tušení, jestli nejde o nějakou provokaci z jakékoliv strany, za kterou pak může být popotahován.

3 1
možnosti

Je to jako se vším. Akce vzbuzuje reakci, pro má svá proti, souhlas svá anti. Důležitější by mělo být si říct, komu se takové rozdělování společnosti hodí, že ho manipulací vyvolává, proč mu vyhovuje a k čemu má vést. Cítím to tak, že se někdo bojí, aby se svorně nezvedli všichni a nevypráskali ho od korýtka.

1 0
možnosti

J17a51n 43H40l89e46d61í94k

25. 4. 2016 15:28

jen bych malinko podotkl, že do Evropy se valí islam a jeho fanatičtí členové, stačí si laskavě uvědomit, že koran je politikum, nejhorší totalitní diktatura, kterou kdo kdy na Zeměkouli vymyslel.-- Debata, výjimky, milosrdnost, amnestie == neexistují.-- Imámové se valí zde vybudovat paralelní společnost, díky šílené natalitě, ovládnou demokraticky všechno, asimilovat se budou výhradně a pouze Evropané. Papeži argentinskému naivkovi, zřejmě chybí znalosti dějin Evropy.

3 0
možnosti

Nácek, který napíše "UPRCHLÍCI TÁHNĚTE"? A dokonce ví, že PYKAT se píše tvrdé "i" .... tomu mám jako věřit?

11 0
možnosti

Proč ten slang? Klidně napište, "Nacionální socialisty v Čechách nechceme". A já se přidám, "Nechceme u nás vůbec žádné socialisty".

13 0
možnosti

problém mnoha našich lidí je nepochopení rozdílu mezi socialistický a sociální....a ten rozdíl existuje, jen zůstává některým utajený

1 0
možnosti

Milá redakce, chce to více profesionality.

Vypůjčili jste si nadpis článku pana Houšky, ale ten článek jste asi ani sami nečetli. On totiž potom vyznívá dost jinak než jako obžaloba domnělých nácků.

7 0
možnosti

Už jsou známi skuteční viníci oněch nápisů? Nebo jsou všechno jenom domněnky autorů? jeden z titulků zní : Nácky v Čechách nechceme. A nemůže mít taky třeba někdo názor: Kavárníky v Čechách nechceme?

7 0
možnosti

problém s obhajováním práva na názor je skutečnost, že naprostá většina lidí názor nemá...jen papouškuje, co někde slyšela.....ale můžete mi dokázat opak....co si myslíte o deflaci, co si myslíte o kvantitativním uvolňování a co si myslíte o společné evropské měně EURO, Děkuji

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.