Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Drahé Kroupodoro - gratuluji k pěknému umístění! R^;-D

2 0
možnosti
MK

Upřímné blahopřání všem vítězům, chtělo by se dodat - hlas lidu, hlas Boží.

Jen si nemohu odpustit poznámku ke kategorii objev roku: nevím, jestli jsem přehlédl nějakou vysvětlivku, ale má představa o objevu je něco nového objeviti a zcela přirozeně bych očekával, že to nové bude mít časové omezení.

P.S.

Příště by někdo mohl objeviti, že Země je kulatá!!! :-);-D

1 0
možnosti
Foto

Bo Větva pyskuje že není blogerkou roku, tak prosím příště hlasovat i v této kategorii ať má chlap radost ;-D

Blahopřeji vítězům na "stupíncích" i mimo ně R^

6 0
možnosti
VV

Příjemným překvapením je umístění na sedmém místě blogera  Olšera. Přes všechna protivenství i ústrky, kdy vyřazen z VIP blogerů, "náhodné" nefunkční udělení karmy a jiné, výsledek je solidní. Co s tím bude mainstream dělat? Spolkne to...?VV

0 0
možnosti
MV

kopce inspirace a nálady do dalšího psaní posílám těm, kteří se usadili na špičce ankety! BRAVO!

a dekuju vsem "mym" ctenářkam a ctenarum za prizen v lonském roce!

krasny jaro ke kazdymu, kdo na nej cekal jako ja!

5 0
možnosti
MH

Nepodlézejte! Navíc jste nějaký namyšlený, když si o sobě myslíte, že umíte jiným posílat inspiraci, ne?

0 5
možnosti
Foto

Gratuluji vítězům a současně děkuji všem blogerům bez ohledu na umístění. Byl to opravdu těžký boj, když jsem se musela rozhodnout, že dám jednomu z vás hlas. Jen jednomu, neumíte si představit to dilema. Jenže s tím jedním vítězným by to tady bez vás ostatních nebylo ono. Takže pište dál, i když nezvítězíte v anketě, přesto zasluhujete poděkování a úctu. Obětujete čas a energii a současně mně umožňujete báječné počtení a přínosnou diskuzi. Ještě jednou děkuji a pokud to jen trochu půjde, vytrvejte.

6 0
možnosti
Foto

Leontýno. mohla jste dát hlas celkem třem finalistům,ale musela by se zaškrtnout tři okénka naráz;-)Ale to jdu s křížkem po funuse;-D

3 0
možnosti
KA

Tedy, ještě jednou okomentuji - obdivuji ty, kteří věci berou (nejen) v této diskusi s nadhledem a vnímám i pár sebestředných jedninců, kteří ze sebe (nejen) v této diskusi dělají opakovaně sebestředné blbce. Doufám, že to není v rozporu s kodexem, neb nikoho nejmenuji a obě skupiny se jistě v mém příspěvku najdou.

Nechci nijak snižovat oceněné, naopak, dále musím konstatovat, že děkuji všem za to, že jsem nebyl nikam nominován a tak se nestal předmětem rozborů a polemik. Nepíšu pro soutěž.

Píšu málo, jenom když chci a o nic nesoutěžím. Kéž by k tomu stejně přistupoval Mistr a někteří kolegové blogeři - hned by to zvýšilo kvalitu blogů. Lidi, mějte hezké dny, jaro se blíží :-).

Zuzano Hubeňáková, Lucie Amálie Sulovská, Ladislave Větvičko, Františku Matějko, Vladimírw T.Gottwalde, prosím, piště dále a více, rád Vás čtu již jen proto, že jste nad věcí a Vaše blogy mají kvalitu a člověku něco dají, díky za ně.

P.S.: také vařím, ale jsem dalek mé výtvory označovat za mňamky, šířit je blogy a nabízet je vítezům..... tak hezké dny všem. Pište dál a víc :-)

P.S.2: Ladislave Větvičko, přestože mnoho čtenářů vnímá Vaše blogy jako humorné, já jejich obsah vnímám jako smutný a alarmující, omlouvám se. Nepíši to jako kritiku, naopak, prosím, pište dál o těch vážných a smutných věcech "s humorem". Málokdo je schopen napsat o vážných věcech s takovým nadhledem.

6 0
možnosti
Foto

Vy jste prostě boží, Karle. Kampak já na vás. na vás nikam...;-D

0 0
možnosti
Foto

Ehm, trochu mne zarazilo, že my všichni, co nevyhráli, jsme poražení, ale budiž: aspoň mám téma na blog :-P

0 0
možnosti

Být poražen není žádná hanba :-)

0 0
možnosti

Administrátoři ! jak to, že si dovolujete u jména Konvička psát hodnocení kontraverzní, když ostatní nehodnotíte ?

13 2
možnosti

Ládi, vzhledem k tomu, že se jmenuješ "Větvička" - mohl bys být vlastně i bloggerka roku, ne? A když Tě bude "objev roku" pravidelně kropit, vykveteš do krásy a kdo ví, třeba nakonec budeš i Miss blogu!! ;-)

Vážení vítězové, všem vám moc gratuluji a na vaši počest vám na srazu zazpívám a nebojte, i bubínek bude! Nepochybně to bude brilantní zážitek, máte se na co těšit!! ;-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.