Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

11. 1. 2015 9:27

Články pana Kroupy a pana docenta Konvičky samozřejmě nikde. Ubohé sociální inženýrství ze strany LžiDnes. Rv

2 0
možnosti

Chybí nejen Kroupa, ale také z mainstreamu se vymykající článek L. Stejskala

http://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/c/442975/Jeste-k-Parizi-aneb-Trochu-jiny-pohled.html

0 0
možnosti

KANADA - Asertivní odpověď ministra obrany (Kanadská pacifistka napsala kanadským úřadům a stěžovala si na zacházení steroristy zatčenými v Afghánistánu.)

Ministr obrany odpověděl:Vážená občanko,Děkuji za Váš dopis,ve kterém vyjadřujete starost o to,jak zacházímes teroristy Talibanu a Al Kájdy,kteří jsou v rukou kanadské armády.Zabýváme se stížnostmi,které dostáváme od občanů,jako jste Vy,avytvořili jsme nový pacifistický a intergrační program pro teroristy.V souladu s tímto programem jsme se rozhodli vybrat jednoho teroristua umístit ho do Vaší rodiny.Příští pondělí budete mít ve svém domě pana Alí Mohameda Amé Ben

Mahmuda(můžete mu říkat jednoduše Amé).Očekávám, že ho dobře přijmete a

budete o něj pečovat tak,jak jste vyžadovala ve svém protestním dopise.Je

pravděpodobné,žesi budete muset najít nějaké pomocníky pro tuto misi.Naše oddělení u Vás každý týden provede kontrolu,abychom ověřili,žestále máte na mysli principy dobrého zacházení,které jste vyžadovala veVašem dopisu.Musím Vás upozornit,že Amé je extrémně nebezpečný psychopat,ale věříme,že s vnímavostí,kterou jste prokázala ve Vašem dopisu,se Vám podaří překonat tuto obtíž.Připomínáme,že Váš host se jeví extrémně efektivní v boji muže proti muži,že umí zabíjet tužkou nebo nůžkami nanehty.Kromě toho jeexpert ve výrobě výbušnin z věcí,které jsou běžně v domácnostech.Proto prosím mějte pod kont rolou tyto věci,i když-podle Vašeho názoru-dejte poz or,abyste se ho tím snad nějaknedotkla či neurazila.Terorista se nebude s Vámi a s Vašimi dcerami chtít příliš bavit nebo nějak spojit(s výjimkou sexuálního spojení),jelikož on považuje ženy za předměty.Toto je velmi citlivý aspekt,protože u něj byly pozorovány násilné tendence kženám,které nedodržují islámskápravidla oblékání,takže věřím,že Vám nebude vadit nosit burku. Tím zvýšíte respekt ke kultuře a víře, který jste zmínila ve svém dopise.

DěkujiVám zaVáš zájem a obavu,vážíme siosob,jakojsteVy,abudemeinformovatnaše spoluobčanyVaší spolupráci.S úctou Gordon O'Connor

3 0
možnosti

Ještě není pozdě. Já myslím, že tady je ještě jedna schůdná apoměrně jednoduchá cesta k naší záchraně před tím morem. Myslím, že jeještě čas přehodnotit naše názory a přiznat si, že všeho moc škodí-i svobody ademokracie. Potom už by se stačilo otočit na východ a říct: VladimíreVladimíroviči, omlouváme se, ale asi máš v mnohém pravdu. Jsi chytrýpolitik a velice schopný vůdce a nám asi zase teče do bot. Pomůžeš? Měl jsi amáš v mnohém pravdu. Třeba v tom drobném osekání svobody ademokracie. My se ji asi budeme muset taky trochu vzdát. Ano, ty Pussynky toopravdu přehánějí a nejen v tom chrámu, oni ti geyové a lesby opravdu nemusípochodovat městy a vykřikovat do celého světa svou výjimečnost, s těmi Ukrajincia s Krymem jsi měl asi taky pravdu. To, co tam po Majdanu předvádějí,  nás občas taky děsí. Chápeme, že Tví krajanéna Donbasu mají taky právo zvolit si svojí budoucnost a mají právo bojovat zasvou samostatnost. A dokonce chápeme, že jsme to s tou naší proamerickoupolitikou proti Rusku, taky trochu přehnali. Oni ti Amíci nás začínají tlačittam, kam my až tak moc nechceme a ani nemůžeme. Začínáme chápat, že ta jejichpolitika plodí mnohem více zla, než jsme si dříve připouštěli. Hele, Vladimíre,„čo bolo, bolo“.  Zapomeňme na to apojďme spolu probrat, co s tím islámem! My se nechceme dostat až tam, kamFrancie, Británie, Belgie, Německo….. Vždyť oni už se z toho nemůžouvyhrabat. Pomoz!  Nám Slovanům i celéEuropě! Ty určitě něco vymyslíš….. Už nechceme čekat, až bude pozdě. Nechcemečekat na Tvou pomoc až do doby, kdy nás zase pár milionů zase vystřílí naši „bratří“v turbanech. Jo, měl jsi pravdu s tou Líbyí, s Irákem a máš ji iteď s tou Sýrií. Moc demokracie, tam nebylo, ale to, co je tam teď, jestokrát horší……  Tak co , VladimíreVladimíroviči? Jdeme do toho společně? Ty máš obrovské bohatství, moderníarmádu, miliony hrdých a statečných spoluobčanů. My máme spoustu peněz anápadů, jak Ti pomoct ještě využit to bohatství ve prospěch  váš i náš. A taky máme….. No, jak bychom

1 1
možnosti

Pan Hamáček se na setkání s prezidentem Zemanem vyjádřil politicky korektně jako jiní jemu podobní "Bojujeme s terorismem, ne s islámem" - ZATÍM. Náboženství islámu, vycházející z koránu, je zcela nesmiřitelné vůči jinověrcům i bezvěrcům. Kdo před tím strká hlavu do písku tak si plete oprátku sám sobě. Islám svým pojetím sociálních vztahů, práva a vztahů ke kultuře stojí proti celému svobodnému světu a bude to tak vždy, protože islám není reformovatelný a usilování o světovou hegemonii má pevně zakotveno ve svém náboženství. Pan Hamáček udělá dobře, když si přečte například knihu Ibn Warraqa "Proč nejsem muslim", třeba prohlédne.

1 0
možnosti

Marně hledám někde diskusi o včerejším vystoupení Muhameda Abbáse v Hyde parku. 

Bylo  to něco tak děsivého a nikde téměř slovo. |Jedinou diskusi, kterou jsem našla 

zrušili!!!!!

0 0
možnosti

i přes tu hrůzu, která nastala budu stát vždy o to, aby hranice byly otevřené, lidé měli volný pohyb a mohli svobodně projevovat své názory ... a dodržovat pravidla.

příčí se mi jakékoliv zakazování, nakazování a rady jak na to od těch, kteří mečej ve stádu

1 0
možnosti

Všechno má své příčiny. Průšvih s islamisty zapříčinily USA rozpoutáním války v Iráku. Od té doby se to všude mele. Soudruzi z Bílého domu někde udělali chybu, kterou je třeba překrýt další válkou :-/ Ukrajina nějak nevychází, tak kde to bude?

2 1
možnosti

No, v EU EU  budeme mít hned 2. Ukrajinská - Slovani, proti Slovanům a EU - Isil. V

1 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 24,95
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.