Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..jj...zní to velmi rozumně....ale ...stačí se podívat ..a spočítat (třeba)  procento diskutérů s fotkou...a bez ní....dle mého by fotku měl mít každý....výrazně by totiž ubylo fejků...a taky by se asi provalilo koli jmen diskutérů je falešných....

0 1
možnosti
JC

A měla by ta fotka být ofic z občanky, anebo by stačila nějaká momentka? ;-)

1 0
možnosti
RM

Myslím, že vše vzniklo kvůli tomu, že jeden bloger poslední dobou natrolil obrovské množství blogů, které se věnovaly jeho poltickým aktivitám, které v rozporu s pravidly blogu iDnes ve svých blozích propagoval.

Domníval se dokonce, že všechny politické strany se z jeho aktivity posadí na zadek.

Pustil se teda do kyberšikany a pomlouval všechny, kdo mu nepodepsali spolupráci.

Stačí si projít titulky jeho blogů: agresivita a lži. A rozhodl se v duchu své politické aktivity blacklistů za nesouhlas vytvářet blacklisty také na iDnes. Práskačství, udávání a donašečství bylo znakem pokřivenosti fašistických a bolševických režimů. Ve slušné demokratické společnosti nemá co pohledávat.

7 0
možnosti
Foto

I86v56o 94C80i67l69i15c13h

7. 8. 2014 22:15

O kom že je řeč? 8-o

0 0
možnosti
MB

Redakcia, díky moc za túto správu. Ale povedzme si na rovinu - ak by nebolo blogerov, ktorí to vyvolávajú, tak by ani nebolo diskutérov. Priznejme si otvorene, že jak v blogerskej časti, tak hlavne v diskutérskej časti je stále spústa fake identít, ktoré sa práve na niečom takom podieľajú. Ale primárne by sa mala riešiť otázka blogerov. Sorry, ale toľko psychicky nevyrovnaných a traumatizovaných blogerov, ako je na idnes.cz sa len tak nevidí. Tam vidím základnú príčinu a aj preto som pred časom požiadal o vylúčenie z VIP sekcie. Polopravdy, lži, demagógie, extrémizmus v roznych podobách - všetko od ľudí, ktorým chýba dosť podstatná zložka ich života - POZORNOSŤ. Tú si vynucujú na týchto stránkach článkami a potom príspevkami, z ktorých absolútne čiší ich vnútorná nespokojnosť. A namiesto, aby títo ľudia boli riadne usmernený do patričných medzí (obzvlášť ak sú na to aj upozornený diskutérmi), tak sú naopak preferovaní a dokonca sú aj vo VIP sekcii. Takže nechápem potom jednu vec - ak možu títo deprivanti písať svoje články, prečo potom diskutékri nemožu tieto články komentovať na základe presných popisov ich správania ako články psychicky nemocných ľudí? Pretože potom sa jasne ukazuje, že niektorí to nevydýchajú a ankoniec sa po čase priznajú ku tým psychickým poruchám alebo depresiám, za ktoré sú paradoxne diskutéri postihovaní. S Tinou sa v poslednej dobe skutočne venujeme jednotlivým ľuďom a rozoberáme ich a verte, že moje odhady sa potvrdzujú s drvivou presnosťou. Tak čo, zameriate sa aj na toto, na čo upozorňujem už niekoľko rokov alebo budú zase bití len a len diskutéri?

12 3
možnosti
Foto

I59v24o 49C70i98l20i70c75h

7. 8. 2014 22:20

Keď pre Vás je, podľa mňa, deprivant každý, kto má iný názor ako Vy.

6 0
možnosti
Foto

Trošku upravit a možná by to sedělo i jako komentář ke konfliktu na Ukrajině ;-)

0 0
možnosti
Foto

Na tomto textu bych ani písmeno nezměnil. Je v něm vše. Zpětně, aktuálně, ale i pro dlouho dobu dopředu. R^

10 1
možnosti
Foto

Děkuji R^.

Myslím si, že tento příspěvek byl velmi potřebný. Nezlobím se kvůli smazaným příspěvkům (mimo téma)  ve vášnivé debatě, tuším, kdo je nahlašoval a chápu, že admini ve spěchu nemohli kontrolovat vše.

A věřím, že se šikanou a stalkingem se nějak pohne. Důležité je vědět, jak takový jev vypadá.

Pěkný večer.

3 3
možnosti
Foto

I35v27o 97C51i72l19i69c46h

7. 8. 2014 21:02

Už jsem Vám to psal jinde. Zkuste popřemýšlet, proč například moje příspěvky admini nemažou.

Mám takový hloupý zvyk hledat primárně chybu u sebe a teprve potom i jinde, ale já jsem holt asi ta stará, nemoderní škola :-/

14 0
možnosti
Foto

Trollové jsou v podstatě k smíchu, kyberšikana to už je jiný "kafe". Bohužel s obojím se nedá příliš účinně bojovat, jedině ignorovat, přesně tak jak píšou admini. R^ Takže svou cestu si musí každý bloger, troll i ta třetí sorta vybrat sám ;-)

2 0
možnosti
Foto

I93v94o 85C89i32l97i16c73h

7. 8. 2014 19:38

Co jsem si tak všiml, tak nejvíc si na trolly a kyberšikanu stěžují ti, kteří se sami jako trollové chovají. Ale u sebe to asi tak nějak nevidí.

17 0
možnosti
Foto

Vidím to tak, že čím víc budete proti nešvarům bojovat tím víc přilejete oleje do ohně. Až zavedete black listy tak se to ihned ukáže. Myslím, že je na místě moderovat diskusi tak, aby nebyla pouhou žumpou, ale řešit problémy diskutérů a blogerů? Proč?

2 0
možnosti
Foto

Velmi pěkný článek :-)

Adminům za něj děkuji! 

Držte se! Vaše práce je pro nás důležitá! :-)

4 0
možnosti
PP

Velmi pěkná reakce.

Děkuji vám za ni.

Vaše psaní je pro nás důležité!

Zůstávám v dokonalé úctě.

8 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.