Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Diskuse na SME.sk jsou naprosto příšerné - nepřehledné, nevzhledné, přeplácané, ještě staženější než ty místní...

5 1
možnosti
MK

Jedním slovem....hrozné

3 0
možnosti
Foto

A víte, že mně by bohatě stačilo, kdyby vše co už tu máme dnes, fungovalo tak jak má? Abych byl upřímný, tak se těch změn děsím, za těch šest let co jsem tady, byla každá změna spíše k horšímu, takže se docela děsím, s čím soudruzi ze SME vyrukujou...

1 1
možnosti
MK

Ano a některé změny jste inicioval vy a další, jako zrušení anonymity, plusy a minusy se jmény apod. :-)

8 2
možnosti
JF

Že by už koněčně bylo možné dát antikarmu? Když je možné plusem či mínusem ohodnit komentář v diskuzi, proč ne samotný článek a karmu? A třeba i neanonymně...

7 0
možnosti
MT

Probohy proč? Na vyjádření nesouhlasu přeci mnohem líp vyhovuje diskuze a klikat na antikarmu jen proto, abych poškodil autora (pokud ho tím poškodit lze) je přeci nízké a nehodné naší úrovně:-) No a skutečnost, že text který považujete za špatný má vysokou karmu, Vámi přeci taky nemůže otřást - na světě se dějí i větší křivdy:o)

2 2
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 15,39
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.