Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všechny tyto autory, kteří nic neví, nemají žádné jiné informace, než že proběhla policejní prohlídka mnoha prostor, včetně autora tohoto článku, který již ví, že  proběhlo zatýkání, což ale jmenovitě ÚOOZ nepotvrdil, jejich mluvčí hovořil jen o realizaci, všichni, kteří již vědí, že ti, co byli policií odvedeni, tak byli zatčeni, všechny ty považuji nejen za absolutní neználky v oblasti toho, jak probíhá policejní práce (například nikdo z vás nezmiňuje variantu, že mnozí z těchto lidí byli třeba pouze předvedeni k podání vysvětlení, což je zcela jiný úkon, než zatčení, zadržení a podobně) a také za obyčejné příživníky grafomany na události, o níž opravdu nic nevíme.

Osobně bych si dokázal představit podobnou smršť blogů zítra, kdy snad má ÚOOZ vydat nějaké zpřesňující informace, o které lidi jde, kdo byl opravdu zadržen a o jakou kauzu se jedná. Dnes je to jen obyčejná honba za karmou, neboť ta jednodušší část společnosti podobným nenávistným výlevům, které tu člověk čte okamžitě na karmu klikne. Mimochodem, jak to vidím mezi lidmi, které opravdu potkávám, tak nejvíce na lumpárny jiných upozorňují ti, kteří mají sami máslo na hlavě .....

1 1
možnosti
VK

V teto chvili je psani jakehokoliv blogu nesmyslne, protoze diky policii nikdo nic nevi.

5 0
možnosti
Foto

Ale dá se na tom nahonit slušná karma, Václave, víte? A o to podobným pisálkům jde. Novináři pak prodají více novin. Co na tom, že naprostá většina údajů budou jen pouhé spekulace? Hlavně, když se noviny prodají, bude velký náklad, inzerentům se zvedne taxa za inzerci ..... za vším je v této smutné a morálně zdecimované zemi potřeba hledat peníze ;-(

4 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.