Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V IE se mi nezobrazuje fotka.

1 0
možnosti

Karma 49? No, nic moc... To tady byl jeden Josef s karmou v nebeských výšinách, kolem 50.000 přečtení za každý článek a jak dopadl...

3 0
možnosti
Foto

Zajímavé. A ukradl ji nějaké peníze? PayPal totiž není žádný bezpečnostní filtr pro přístup na blogy nebo něco podobného. Je to nástroj (myslím, že od Google, ale jist si nejsem) pro pohodlné a bezpečné placení platebními (debitovými nebo kreditními) kartami na Internetu.

Zákazník si svojí kartu zaregistruje tak, že její číslo nejprve zadá do systému PayPal, systém mu zablokuje nebo strhne malou částku peněz a doprovodí to variabilním symbolem. Zákazník pak ten symbol opíše do systému PayPal a ověří tak vlastnictví té karty. A od chvíle ověření může tou kartou bezpečně platit - nikdy nemusí udávat číslo své karty.

Bezpečně ale pouze tehdy, pokud si dostatečně dobře hlídá své přihlašovací údaje a ve mně se rodí podezření, že tím hackerem byl někdo blízký.

Jinak si ale myslím, že ne každý, kdo nad narozením paterčat vyslovil pochybnosti, je rasistou. A dokonce si myslím, že skutečných rasistů je mezi nimi jen velmi málo. Můj názor je ten, že pokud jsem v nedobré finanční situaci, neměl bych si dělat děti neb opačně a ještě lépe: děti prospěšné společnosti se rodí do těch svazků, kde jsou nejen hmotně, ale hlavně duševně a kulturně opečované. A to děti bez vzdělání prostě být nemohou.

A závěr z toho všeho: Ten poprask nemá rasistický, ale sociální základ a ti, co se negativně vyjadřovali většinou nejsou rasisté.

5 1
možnosti
Foto

dnes v jádru souhlas;-) ....a to jsem z těch, kdo s kočárkem pro paterčata ani fin. podporou problém nemá vůbec.

1 0
možnosti

A může někdo vysvětlit, odkud hacker znal email  s kterým se autorka zaregistrovala jako bloggerka?

Protože abych někdo mohl hacknout heslo, musí znát email. A prolomit heslo, pokud není stupidní typu 123456, není zase tak snadné.

2 0
možnosti
Foto

Již jsem vyjádřil názor, že je pravděpodobné, že pachatel autorku dobře zná.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS