Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé fotky ze schůze. Dobrý je, že to sem dali, alespoň vím, o co jsem přišel.

6 4
možnosti

Vy jste ale popleta, se schůzama se sice přesně před 65 lety roztrhnul pytel, ale pak to přeci skončilo. Nebo Vám napovídá přes rameno děda?;-D

4 7
možnosti
SW

Tak jako pisi, tak vypadaji... Pani Solanova sympaticky, zari, siroky usmev. V. Vavrova vypada vrele, mila pani, Pani Faltejskova fajnove...Tereza Boehmova vypada stastne, hodne zhubla, slusi ji to. A pak panove...maly Matejka s pohledem nevyspaleho a nastvaneho cloveka...ve stejne mikine, kterou nosi uz x let. Blahopreji Tine, Lence a i Marte, byt byla na 7. miste, patri ji misto prvni, je to skvela zenska.

14 9
možnosti
DM

Ano, Martu stojí za to zmínit! Respekt! R^

9 4
možnosti
Foto

Tino, tu fialovou šálku si příště odložte v šatně. Nepasuje mi k vašemu image ani ke zbytku vašeho outfitu. Koukněte, co si kolem krku omotala Topinka. To je mnohem lepší, barvou i střihem, a opticky to dobře redukuje nadváhu, kdybyste někdy nějakou měla.

Dobroty na stole vypadají lákavě, ale v tom tataráku byla určitě schovaná kobyla.

Nejlepší je ovšem ta fotka před koncem, na které se Matějka uprostřed mezi Makovským a Šantrochem zase nestydatě vytahuje. Přitom upnuté džíny o pár fotek vejš ho jasně usvědčují ze lži ;-D

4 5
možnosti
SW

Ladi ji k obleceni i kabelce a nevadi..horsi je vytahana mikina Matejkova...

5 7
možnosti
Foto

Všechny ženy jsou krásné, ale kdybych měla vybrat miss blogerku, jen podle obličeje, tak bych vybrala na první místo Vandu Vávrovou. Společně s Janou Kolářovou. Pro mě zajímavé typy.

3 5
možnosti
Foto

Pěkný článek a pěkné fotografie. Díky. Na srazu jsem nebyl, tak jsem se na něj rád podíval zde.

Zdá se, že na srazu byla dobrá atmosféra. R^

4 0
možnosti
Foto

S tím, že devadesát nebo ještě více procent blogerů nepřijde se snad muselo počítat. Jak byste se tam všichni vlezli?

1 6
možnosti
Foto

I já si se přidávám a gratuluji výhercům. Anketě však nemohu věřit, neboť je značně neprůhledná a nikde nebyl vidět průběžný stav hlasování. Druhdy tomu tak bylo, ale když ve většině kategorií šplhal k těžítkům zdejší dosud nepřekonatelný Mistr (a nemyslím tím Gotta-Matějku), téměř přes noc se výsledky změnily a Mistr se umístil snad jen v jedné kategorii na třetím místě. Pro adminy: Mistr je jen jeden, tak mu tento titul ponechte! Matějkovi říkejte třeba Slavík anebo Superstar!

4 4
možnosti
Foto

...to byla divna pařba. Žaden ožraly, žadna bitka, řizku nemnoho a chlebičky žadne. Kura, přiště dorazim, ať je jakasik sranda ;-)R^

11 1
možnosti
Foto

Není to tím, že chlast si platil každý ze svého?

4 4
možnosti
MM

Tak nějak na fotkách z vyhlášení postrádám senátorského finalistu. Snad nebude stejně absentovat u hlasování. Nicméně, jeho propad v umístění je zřejmě signálem následného propadu politického. No i Sládkovi ten populismus vydržel jen jedno volební období.

1 7
možnosti
DM

Ale docela pohledná ;-)

6 2
možnosti
JV

Rád jsem se podíval na fotky - některá jména, jež tu potkávám, se mi propojila s fyzickou podobou blogerů..Fajn..

5 1
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.