Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Blahopřeji vítězům i poraženým. Jinak je opravdu unikátní u media, které soutěží každoročkě o křišťálovou lupu ta rychlost, s jakou byly výsledky zveřejněny. Opravdu, pokud jsou výsledky známy několik týdnů nebylo možno článek připravit v předstihu a v pátek jen doplnit fotku a zveřejnit jej dříve - tedy v pátek večer? Mám tak nějak pocit, že anketa postupně degraduje sebe sama a to nejen pravidly.

Proč není možno hlasovat respektive nominovat celoročně? Proč byla zrušena kategorie "fotoblog"? U básníků bych to pochopil, je jich málo. U internetového media, jakým idnes je mne dlouhodobě překvapuje nepružnost, kdy na titulce visí jedny a ty samé zprávy celý den. Ta samá nepružnost se projevila i u vyhlášení ankety, která navíc namísto aby se zatraktivnila a zlepšovala se, postupně upadá. Není to škoda?

Navíc, pokud blogeři šíří své články prostřednictvím facebooku či jiných odkazů a spousta lidí je sdílí a dostávají se tak i mezi ty, co na idnes nechodí, by si vítězové zasloužili i nějakou hodnotnější cenu.

Očekával bych i zveřejnění počtu hlasů nejen finalistů, ale i všech nominovaných. Pak by bylo zřejmě patrno, že v anketě hlasuje jen zlomek čtenářů, dovolil bych odhadnout tak necelé 1%. Takže by to možná stálo za to, aby byl přehodnocen způsob hlasování a aby byli čtenáři dlouhodobě motivování k tomu, aby hlasovali - jak jsem psal - celoročně. Co považuji mimo jiné za chybu je to, že čerství blogeři nemohou pro nedostatek dukátů pod svými blogy diskutovat. To není možné jim při registraci připsat minimální počet dukátů?

Jinak podstatu VIP blogerů nechápu nejen proto, že nejsou dodržována kriteria pro zařazení do VIP, či vyřazení. Opět, očekával bych, že hodně píšící blogeři, kteří tak idnes propagují, budou oceněni více, než "škatulkou" VIP.

Ještě jednou gratuluji všem finalistům, nicméně, moje rozpaky nad (nejen) anketou sílí.....

12 8
možnosti
PJ

P72e72t27r 30J24a36n38s23k27y

25. 2. 2013 15:16

pane maly tady chcipnul pes.. bohuzel nejen tady ale v cele MFD..

13 1
možnosti
Foto

V mnohém souhlas. Obecně si myslím, že by si blogy zasloužili větší podporu. Když to teď ale odlehčím, není nad to, aby vítěz mohl prohlásit "světu mír" a milion korun z výhry mohl dát na charitu ;-)

6 10
možnosti
MS

Ale pane Matějko, to jste snad ani "odlehčovat" nemusel. Tady přece všichni ví, že jste multimilionář, který chodí do restaurací, které nemají v jídelním lístku ceny a dává si menu, které už několik týdnů restaurace nenabízí.

13 8
možnosti
JJ

:-/...smutný je, Františku, když s kamarády od někoho s úsměvem přeberete nadační šek na 1,000.000,-Kč, ale darované prašule se rozfofrují kdoví kde jinde. Je tak?

10 4
možnosti
Foto

Kdy a kde se to tomu nebožákovi stalo?

3 11
možnosti
FV

;-D;-D;-D tydýýýýýýt.To je mazec.

7 1
možnosti
JJ

To teda jo, a je to pryč.:-(Asi zásah shůry cenzorský.

7 0
možnosti
FV

Ovšem ten monolog to vypadalo na lysohlávky. (snad mi to projde i když Vuendy má dlouhé prsty)

2 1
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.