Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Kdybych mel sestavit zebricek nejhorsich blogeru z meho pohledu, tak by byl temer totozny s prvni stranou, kdyz dam seradit podle karmy sestupne...S vyjimkou Ivana Pilneho, ktereho povazuji za dobreho a nekolika malo dalsich, ktere povazuji za neutralni...Vitezi jednoduchost, populismus a demagogie...

6 1
možnosti
PD

Ten Kucharovic je opravdu džouk No. 1 ;-D Lidi, neblbněte, von se stejně neukáže na předávačce. Bob Poch to má ze Šumperka do Prahy moc daleko.

4 1
možnosti
PD

A proč nebyla vyhlášena nová kategorie Folklor? Speciálně pro Vláďu Kroupu? 8-o

6 0
možnosti
DM

Hezky napsáno R^ Podepsáno ;-)

Pobavilo "Tak třeba na blogerku roku nominovali čtenáři Tomia Okamuru, Františka Matějku i Ladislava Větvičku. A pochopitelně Vladimíra Kroupu" ;-D;-D

3 3
možnosti
TS

Folklór? Miluju folklór! ;-D

3 2
možnosti
SW

Sichtarova, Matejka a komu dame objev? Kabir?

4 2
možnosti
DM

Lence Faltejskové. Ta nám jako blogerka roku neprojde.:-)

3 2
možnosti
TS

Jéé, další volby! Super! Bude zase bitka? ;-D

1 2
možnosti
MS

Teď ovšem marně přemýšlím, co na vás vytáhnout. Nic mě nenapadá, tak vám to tam asi opět hodím (s čuňačinkami ta moje úvaha nemá nic společného ;-D). R^

1 2
možnosti
AAP

Dobrý večer všem, nevím čím to, ale ze srdce jsem se zasmála...nejmenuji se Anna Marie Peldová (ale co není, může být ;-D), nominace na objev roku, potěšil (vyloučení nesu těžce ;-D objevovala jsem poctivě celý rok 2012), mé jméno...v mužské kategorii? (ač mám muže ráda, je to velké dudlajdá ;-D)...jak vidíte, s růstovými grafy můžeme velmi snadno pracovat. :-) 

Gratuluji všem kolegům...a děkuji za hlasy, letos jsem to opravdu nečekala V

2 2
možnosti
DM

Prosím tě, čemu říkáš "velké dudlajdá"? ;-D

2 2
možnosti
LK

Měl bych tip na objev. Bude objev roku pozván a vyfocený? A bude to pak zveřejněno na blogu? Pokud ano, tak hlasuju pro objev Kucharovice!!!!

3 3
možnosti
Foto

Neblázněte, ze Šumperka je to flák cesty;-D

5 3
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.