Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dámy a pánové, to jsem si početl.Tak dobrou zábavu jsem dlouho nezažil. S obchodního hlediska, právě tato debata o knize je nejlepšíreklama. Já knihu ze zvědavosti definitivně koupím. V patnáctijsem přelouskal celou Karolínu Světlou. Dokonce si pamatuji ještědnes, větu z románu Kříž u potoka. „Martin usedl na okrajpostele, odhodil bačkory a vsunul se k ní do postele.“ (myslímže k Barboře, nejsem si po 55 letech jist.) Doufám, že i v tomtorománu se rozbouří má již chladnější krev. .

0 0
možnosti
Foto

tak jsem si ze zvědavosti našla ukázku z Hedviky, no, co říct, Harlequinky taky mají své fanynky, ale přiznám se, že koupit tuto knížku své 76leté matce, asi bych ji pěkně namíchla:-/

1 0
možnosti

Je pozdní večer – první máj –

večerní máj – je lásky čas;

hrdliččin zve ku lásce hlas:

„Hynku! Viléme!! Hedviko!!!“

A kde je Brigita? S Vilémem, ne s Hynkem a co Hedvika?

Ta je  s nimi také! A co dělají? Přehazují patchwork!!! Ach ano, už vidím ten přehozený přehoz. Hedvika na něj vylila kávu, když jí bylo podivně chladno a ona měla pocit, že jí může zahřát.

12 3
možnosti

;-D;-D;-D;-D olalááááá, s věkem přichází stáří, ale život nekončí...Jak moudré, jak vánočníkarmou nabito. Ať žijí Krkonoše a důchodkyně, které se jistě na tuto "knihu" těší.

10 0
možnosti

Každý rok jednu. Díra na trhu. Prázdná od té doby, co Karel Gott přestal vydávat se železnou pravidelností vánoční album. (Zpětně díky za 100% vánoční tip na dárek pro babičku v letech 1979-1996 asi nejen pro mě, Kájo náš Zlatej! V) Od jisté doby si naprosto netroufám odhadnout čtenářský vkus mé 65-leté matky. Na jednu stranu je schopná se na dva roky zažrat do dětských knížek (8-o!) a pak mi k narozeninám věnuje trilogii Milenium. Tyvadovau! Chci říct, že cokoliv si najde svého fanouška, takže posečkáme, popijeme, vánoce, a uvidíme ;-)

4 1
možnosti

P66e33t19r 27P92e84t55r62o87v

13. 12. 2012 17:03

Takových zlých slůvek a větiček. A o adventu. Autor(k)y je třeba pochválit, podrbat za ouškem a vůbec jim dělat pomyšlení. Jdou se svou kůží na trh, pod vlastním jménem a plnými hrstmi rozdávají radost a sem tam i nějaké to moudro. Co jste dokázali vy, kritici?

6 0
možnosti

Moje knihy ukazuji, ze duchodkyne po sedesatce jsou cilova skupina. Vse od Hany je krecovite, od jejiho druheho jmena a prijmeni po jeji psani. Prominte, ale nestacila uz ta reklama na romanek, ktery ani nevznikal na blogu? Dela se takova reklama pravidelne vsem blogerum, kteri napisi knihu?

10 0
možnosti

Všem ne, jen těm keří se přiznají ke svému pravému ménu a povolání :-P! A samozřejmě musí také něco napsat. Třeba: jak rozdávat nevyžádané rady a poučení :-);-).

0 14
možnosti

M74a91r58t16i59n 19P74á58t90ý

13. 12. 2012 15:52

Tak koukám, že se někdo v redakci naučil trojitý odpíchnutý Kroupaberger.R^V

8 0
možnosti

Moc nóbl povídání okolo, na to, jaký je ta knížka blivajz.

6 0
možnosti

Tys' ji četl, Járo 8-o?

Jo, Ty asi nejsi gentleman, viď :-(?

0 9
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS