Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host8

26. 7. 2011 12:32
Terorismus, vraždění

bylo spojováno s něčím, co přicházi z venčí nebo činem vyšinutého jedince a jeho selháním. Tady terorismus přichází nečekaně ze vnitřku společnosti. Je namířen proti vlastním nevinným mladým lidem a jeho zdrojem je ideologie, nesnášenlivost , netolerance a popření demokratických principů. Podvědomě cítíme, že tyto kořeny se objevují i v naší společnosti. Kolik máme času než se něco podobného stane? Norové odpovídají jako vyspělá společnost - semknutím, důrazem na demokratické principy, právo, odsouzením násilí.

0 0
možnosti

marek.voksay,blogidnes

24. 7. 2011 19:09
Vážená redakce,

sami upozorňujete na blok Jiřího Hrebenára. To skutečně nepochopím. Nehledě na to, že je plný nenávisti, dovolil bych si upozornit, že ve svém článku naúprosto nepokrytě lže o jiných blogerech když tvrdí, že schvalují rasizmus, eugeniku a dokonce čin norského střelce- tuto pasáž autor pokrytecky odstranil. Podle mne pan Hrebenár tímto článkem porušil veškerá psaná i nepsaná pravidla blogu, a jeho článek měl být dávno, stejně jako mnohem méně kontroverzních článků přesunut do Hydeparku, pokud sám autor by za urážení blogerů a lhaní o nich neměl dávno být zabanován. Propagaci jeho článku považuji za závažnou chybu. Marek Vokšay

3 0
možnosti

Jareczek

24. 7. 2011 23:07
Re: Vážená redakce,

Mě ve svém blogu taky napadl a to přímo jménem, příjmením a řadou nepravdivých informací. Výsledek? Jen musel smáznout jednu větu a v druhé upravit jedno slovo. Škoda mluvit. Nějaký kodex diskutéra je naprosto k ničemu.

1 0
možnosti

rezjir rezjir

24. 7. 2011 18:55
MLČETI ZLATO, MLUVITI STŘÍBRO

Bylo by lépe, kdyby mlčeli, jinak prozrazují na sebe příliš hodně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.