Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alexandr Špáta

13. 6. 2011 18:50
Legitimní je.

Není oprávněná ani nutná. A odboráři s blokádou lhali. Tvrdil to v tv Martin Komárek, nejhlavnější komentátor MFD. Tak to musí bejt pravda. Martin nelže, vždyť byl vždy poctivým pionýrem. Holt Martinovi neřekli jakou blokádu.

0 0
možnosti
OH

Lanolin

13. 6. 2011 8:43
kdyby v listopadu 1989

lidi poslechli vládu, policii a soudy, tak tu dodneška nemáme tu pseudosvobodu a pseudodemokracii co máme teď.

0 0
možnosti
ZD

financni-blog

12. 6. 2011 18:22
Stále nemáme svá práva

Přestože se zvonilo klíčemi, nevím, o čem se tu stále diskutuje. Každý z nás byl určitě v zahraničí, osobně jsem viděl, co dělají Francouzi, když se jim postoje nebo kroky vlády nelíbí. Vše stojí, od dopravy po obchody a stávakuje se a to až do té doby, než vláda, kterou si platíme z našich daní, začne konečně vytvářt to, co daňový poplatníci vlastně chceme. Je mi 37 let, a to jak vidím svůj důchod(a to ho nevidím) oproti tomu, kolik "měsíčně platím na daních" mne celá tato záležitost dost znepokojuje. Tato vláda a to z pohledu historického, dosud pro mne resp. náš občany nevybojovala. Dosposud je to jen o dobrém "zaměstnání" s výhodami, které obyčejný zaměstnance nikde nedostane. Jsem znepokojený občan, ale jako jednotlivec nic nedokážu, ale opět je to o volbách, ať volíme jak volíme, zůstávají tam v podstatě ti samí lidé a začíná to opravdu u voleb.

0 0
možnosti
J

JESTR

12. 6. 2011 16:37
CEKOVÝ OBRAZ SPOLEČNOSTI, STÁTU

LIDOVĚ ŘEČENO : Komunisti nás vedli do prd... VLÁDY ZA UPLYNULÝCH 20 LET NAŠLY ZKRATKU !!!!!!

0 0
možnosti
D

dampfer

12. 6. 2011 15:39
A tak asi

takový odborář na postu se má velmi dobře, za pár populizmů, kdy leze lidem do zadečku, aby jim zalhal, jak je vláda špatná, když chce vnést do mini-státečku kapku méně nepořádku, který sem přinesli grossové, špidlové, paroubci svým heslem, že na vše mají zdroje, když vláda míní plnit zadání EU v ekonomice-- levice s bojovou palicí profesionálů rudých odborů míní vše rozbourat, zničit, spálit, zastavit dopravu. Spálit??-- anarchisté chystají využít bolševické tsunami zkázy, o tom nepochybujte.

Na Staromáku bylo 25.II.1948 také narváno a lidé řvali radostí, jak se budou dobře mít, až KSČ s Gottwaldem vyžene nebo pověsí vykořisťovatele-- Češi jsou nepoučitelní.

0 0
možnosti
OB

oldbeat

12. 6. 2011 12:44
Vláda propásla příležitost být věrohodná

Různé vládní aféry degradovaly věrohodnost na úrověň houpacího koně. Škrty v rozpočtu, namísto úsporných opatření, dále říká historické :" Vodu kážou, víno pijou". Proto se odnož socanů-odbory rozhodla k akci, nicméně překonali svojí velikost ignorací postupu při akci. Odbory stejně jako vládní (parlamentní) garnitura se vysmály soudní moci. Jak příznačné, že každý představitel čehokoliv si činí nároky být nad zákonem.

Je nutné si připomenout, že každé politické prohlášení proti soudu, se obrátí proti autorovi. I když si sám nemyslím, že by v Česku existovalo něco jako právní stát.

0 0
možnosti
JB

pafffka.obet.kroupova.bonzovani

12. 6. 2011 11:42
Už zase!

Už zase jste v souhrnu blogů na dané téma vynechali jednoho  nejlepších blogerů všech dob, pana Vladimíra Kroupu, přestože se otázce stávky věnoval hned ve dvou článcích! Nevím, o co vám touto průhlednou taktikou jde, zřejmě se vám nehodí do krámu jeho nekompromisní hodnocení světa kolem nás, brilantní a břitce  trefné komentáře zlořádů doby a geniální návrhy řešení krizí všeho druhu. Protestuji proti takto uplatňované cenzuře, dehonestaci blogera a ignorování skutečnosti, že texty pana Kroupy patří k tomu nejkvalitnějšímu, co zdejší blog nabízí. Hanba! ;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.