Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Bejvoč

2. 6. 2010 15:43
Vivat Izrael.

Vzhledem k výsledkům voleb jsme opět s Tebou Izraelský národe. R^R^

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

2. 6. 2010 15:06
Titulek tohoto blogu je propagandistický

a článek byl umístěn na protekční první stranu. Celkový dojem již nemůže napravit rádoby objektivní obsah - většina lidí totiž čte pouze ten titulek na první straně.

0 0
možnosti
KT

Kartony

2. 6. 2010 14:57
Izrael chrání židy a ne nás

Palestina patřila odjakživa Palestincům. To jenom v Bibli přislíbil Bůh tuto zemi židům, ale to je jenom pověst. Mojžišovy texty nenapsal Mojžíš; byly napsány mnohem později. Palestinci jsou prakticky stejná rasa jako židé; liší se jenom v náboženství, ale obojí mají jednoho Boha. Nepochopím, proč se Izrael tak rozpíná; měli by se spokojit s tím kouskem, který jim byl přidělen jako náhrada za holokaust a neměli by holokaustu zneužívat. Arabové jsou také lidé, i když je nemusím.  

0 0
možnosti
OK

999

2. 6. 2010 15:04
Re: Izrael chrání židy a ne nás

uááá!

ještě před válkou žádní Palestinci neexistovali. Arabové se vzniku tohoto národa vehementně bránili, Palestinu považovali za evropský vynález, který jim byl po 1. světové vnucen.

V Palestině, jak si ji evropané po staletí vymezovali, se vystřídalo mnoho národů. Kartony má neuvěřitelné krátké "jakživo", nesahá dál než pantátova paměť.

0 0
možnosti

Martty

2. 6. 2010 14:45
tohle se nikdy úplně nevyřeší

Nikdy jsem v Izraeli ani v Palestině nebyl a ani snad nechci, protože hledat v tomhletom sporu viníka je v součastné době nemožné. Tudíž docela obdivuji ty teří dokáží říct která strana je špatná. Ostatně  podle médií Izrael ty lodě varoval, že je tam nepustí a jestli si tam hrálo pár týpků na hrdiny tak se nedivím jak to dopadlo. 

0 0
možnosti
MB

bjerndi

2. 6. 2010 14:31
:D:D

a kde se pise o obsazovani palestinskeho uzemi, kde se pise o tom kolik lidi tam zije v uprchlickych taborech pod hranici chudoby atd....

Nic neni cernobile, ale rozhodne neni Izrael bez viny a kdo neni linej hledat v historii, musi dobre vedet na jakych krvavych zakladech stoji Izrael a jak se tam chovali k britum Rv

Je mi lito obycejnych lidi, kteri za nic nemuzou a ten pomer vyzniva jasne v neprospech palestincu

0 0
možnosti
OK

999

2. 6. 2010 14:45
Re: :D:D

Neexistují žádní obyčejní lidé, kteří za nic nemohou!

Izrael není bez viny, Izrael je zády ke zdi: buď se ubrání, nebo ho zabijou. O nic míň nejde.

0 0
možnosti
SJO

Svoboda je otroctví

2. 6. 2010 14:10
Jak to teda bylo?

Prodala Palestina svá území židům pro založení státu nebo ne?

0 0
možnosti
PZ

Peté Zvědavec

2. 6. 2010 17:08
Re: Jak to teda bylo?

Neprodala. Zkuste si dohledat informace o Britské správě Palestiny.

0 0
možnosti
A

Alokii

2. 6. 2010 14:02
Není to košér ale moc se jim nedivím

Izraeli se nedivím, a Kypru že je nechtěli pustit na své území ani kousíček už vůbec ne. Když si vzpomenu na okupovanou část Kyprtu turkama ... opravdový "dobrý skutek  s lidskou tváří". Nechápu jak vůbec může někdo uvažovat o Turecku jako členu EU. :-/

0 0
možnosti
LD

Libcin

2. 6. 2010 13:57
Nechápu

A jak jste psali, když běhali mudžahedíni po Bosně s cílem založit islámský stát v Evropě?

0 0
možnosti
WS

windystreet

2. 6. 2010 13:49
Khazarsti bigotni fanatici a zlotrily fasisticky stat Izrael

Nechapu kdo muze obhajovat etnicke cistky sionistu-khazaru pachane na semitech zijicich v Palestine? Kdo muze obhajovat izraelsky terorismus? A protofasisticky rezim ultrapravice, ktery vladne v Izraeli? Sioniste si mysli, ze si mohou delat co chteji, a tak buduji sve biblicke kralovstvi tak jak jim uklada jejich vira. Kdyby nemeli vedle sebe silne USA, ktere v OSN vetuji vsechny rezoluce jez by meli dat Izrael do late asi by hledali jinou cestu. Izrael si hraje na ublizeny narod, ktery jen touzi po identite a statu. Jakakoliv kritika Izraele je nepripustna, kritizujes Izrael si antisemita! Izrael muze porusovat mezinarodni pravo na vode, ve vzduchu i na zemi. Izreal muze mit stovky jad. hlavic aniz by byl clenem NPT, ale staty jez jsou cleny NPT nemohou mit ani jaderne elektrarny. Pro svetovy mir a poradek ultrapravicovy rezim v Izraeli neudelal vubec NIC jen vyhrozuji a kopou do vseho co nese znaky nejakeho smiru. Je mi lito lidi co musi zit v tomhle totalnim projektu jmenem Izrael.

0 0
možnosti
JM

J i ř í

2. 6. 2010 14:03
Re: Khazarsti bigotni fanatici a zlotrily fasisticky stat Izrael

Asi nechápeš víc věcí, soudruhu. Už jsi byl v Izraeli, nebo věříš jen médiím a VÚMLu?

0 0
možnosti
FS

Fanuel

2. 6. 2010 13:03
Nelžeme si a podívejme se pravdě do očí.

Lhát se nemá!! Celou dobu se zde vykládá o přátelství vlád socialistický Evropy ve prospěch Izraele. Ale hlasování v OSN a výboru pro lidská práva v OSN, včetně vyšetřovací mise  z plasteliny po následné reakci IDF mě dává za pravdu.Sprostě to hrajem na obě strany;-). Jen prostý lid je přítel Izraele, ale ne po bitvě, ale před bitvou;-D. Je to jako s těmi medailemi. To samé je i dnes. Reakce jsou zpozdilé a zbabělé. Ovšem kdo chce psa být tak si drškovou vždy najde. Vše souvisí se vším tak i muslimsko teroristické bratrstvo z Egypta, Iránu, Evropy, Turecka ap. je banda státního terorismu. Islámské právo šária a jeho genocidní výklad antisionismu a antijudaismu, včetně přitakávání v Evropě je to ovoce. Rozuměj po ovoci je poznáte.

Stanek (Fanuel)

0 0
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 18,69
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.