Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FFVP

Fellow from Volunteer Park

8. 6. 2009 16:06
Topolánek, Paroubeek a druzí

Není to jedno? Jeden je větší hňup jak druhý. Když jsem před lety sledoval aferu kolem Grosse, tak jsem si říkal, jak se může cítit řadový člen ČSSD, když má za předsedu takového hňupa. Poté jsem ten pocit zažil také, vystoupil jsem z ODS právě kvůli tomu, že jej ovládla klika kolem Topolánka, Dalíka, Langera. Proto chápu pocity řadových členů ČSSD, tedy těch několika málo kteří mají iq větší než 80, že musí trpět ve straně plné Paroubků, Rathů, Za-orálků a Falbrů...

0 0
možnosti
J

Jirka

8. 6. 2009 14:42
Poslední dobou dochází ke zviditelnění naší země způsobem,

na který nemůžeme být pyšní. Začalo to slazením Evropě, pokračovalo  Entropou, následovalo svržení vlády během předsednictví EU (za to jak se chovala, si nic jiného nezasloužila, byť ta doba pádu se mi nelíbila), následovala vajíčková válka a teď ostudy vrcholí tím, že celý svět si prohlíží nahé fotografie našeho, nyní sice expremiéra, v době pořízení fotografií ale úřadujícího premiéra. Jak jem četl, vidělo je přes 30 milionů lidí. Zdá se vám to normální, není té ostudy víc než dost? Nezastávám se pí.Borůvkové, její blog jsem nečetl a ani nebudu, ale na místě p.Topolánka a p.Talmanové bych místo lhaní, že žádné fotografie neexistují a pak zas že jsou to fotomontáže, byl alespoň potichu. Jako veřejné osoby nám v době, kdy zastávali vrcholné politické funkce už nadělali ostudy víc než dost. Pokud budou žít jako soukromé osoby, ať se třeba staví na hlavu a mají spolu dětí kolik libo a jezdí kam libo, ale v době, kdy reprezentují náš stát za naše paníze je jejich chování krajně nevhodné.

0 0
možnosti
ZB

zberanek

8. 6. 2009 14:41
Nechoval se jako státník

Topolánek je konečně ve všech novinách na světě. Ne, za dobře odvedenou práci preniéra a šéfa EU, ale za to, že někde svlékl kalhoty. Současná ČSSD nepatří mezi moje favority a patřit nebude, ale blog Borůvkové je jen konstatováním smutné pravdy o chování Topolánka, nic víc. Talmanová za Topolánka bojuje, to je jistě chválihodné, ale Topolánek byl v té době preniérem našeho státu a měl se tudíž chovat jako státník i na dovolené.

0 0
možnosti
FFVP

Fellow from Volunteer Park

8. 6. 2009 16:15
Re: Nechoval se jako státník

S prominutím, pana Topolánka jsem osobně potkal jednou jedinkrát, na tenisovém turnaji v Bílovci. Tento hrubián na otázku kde má Talmabnovou na celé kolo odpověděl  že je v šestinedělí, takže nic... haha hrozná švanda. O úrovni toho pána jsem si udělal hned obrázek, je smutné že takovou lidskou špínu si dokázali delegáti kongresu zvolit do čela strany.

0 0
možnosti
MU

Mak76

8. 6. 2009 14:06
Zbláznili jste se, lidi?

Když tu čtu příspěvky o tom, jak jsou politici placeni za to, že počítají s tím, že nebudou mít žádné soukromí, ptám se: Opravdu jste se nezbláznili? 8-o Politik je člověk jako každý jiný a myslím, že má právo mít v určitých okamžicích soukromí. To byste za chvíli mohli chtít kamery na toaletách v Parlamentu a mikrofony v ložnicích všech poslanců... Byl tam na soukromé dovolené, ne na státní návštěvě. Ty fotky jsou nejhrubším narušením soukromí.  ;-€

0 0
možnosti
_

_Pixie

8. 6. 2009 15:43
Re: Zbláznili jste se, lidi?

Je to velice jednoduché:

Soukromá cesta = soukromí. ( I když si každý jistě pod pojmem soukromí představí něco jiného).

Oficiální návštěva jiné země za státní peníze = nechat si kalhoty a chovat se důstojně.

0 0
možnosti
A

ashiel

8. 6. 2009 13:52
bezúhonost

V mé profesi je požadována bezúhonnost. Kupodivu u politiků dost často jen velmi okrajově. Myslím, že pokud někdo chce dělat politika, měl by přísně zvažovat, v jakém oblečení (či neoblečení) se pohybuje a s kým je viděn. Musí pochopit, že je placen mimo jiné i za to, že pro něho neexistuje soukromí. Je za to placen z našich daní - a dobře. Jestliže našeho premiéra vyfotografovali novináři, jak pobíhá nahý po zahradě, na, ze společenského hlediska, velmi rizikové párty, asi to není vina těch novinářů. I kdyby to na té fotografii nebyl on, stačí i to, že tam vůbec byl.

   Pokud někdo miluje akce tohoto typu, měl by zvážit další pokračování svojí politické kariery. Pak bude už jen soukromá osoba, ne veřejná, a může si opravdu dělat, co chce.

0 0
možnosti

orinka3

8. 6. 2009 13:58
Re: bezúhonost

u nás už je tak nízká politická kultura, pokud se ještě vůbec o něčem v souvislosti s našimi "politiky" dá hovořit, že je mu úplně jedno, co si o něm kdo myslí a kdo ho fotí - hlavně že zapařil.:-/

0 0
možnosti

orinka3

8. 6. 2009 13:47
osobnost

Nedokážu si představit, že by se za první republiky řešily podobné problémy. Tehdy jsme ještě měli nějakou reputaci. Ale teď, když se řekne Česko, si člověk ze zahraničí nevybaví průmysl, kulturu, sport, ale p*ro bývalého premiéra, který si až po třech letech, poté, co s milenkou zplodil dítě, dává do pořádku vztah s bývalou ženou. Jsme chudáci...

0 0
možnosti
R

rozbor

8. 6. 2009 14:13
Re: osobnost

Za první republiky tyto problémy také existovali, ale kluci politický si udělali dobře jinde (obsluhoval jsem Anglického krále) a ni něměli důvod vzhledem k době něco takového dělat.Co se týká těch třech let, tak toto bych tolik nebral, paní Topolánková se něchtěla rozvádět a vzhledem ke společným závazkům se ani nepodivuji.Asi si někoho našla a tak už se chce rozvádět.

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

8. 6. 2009 13:38
TO JE ZEZADU...

... ALE JÁ MÁM NĚJAKÉ DALŠÍ FOTKY A TY JSOU ZEPŘEDU. A Z TĚCH FOTEK LZE USUZOVAT, ŽE TO TOPOLÁNEK NENÍ, PROTOŽE POCHYBUJI, ŽE BY V TOM PŘÍPADĚ O NĚJ STÁLA JAK TOPOLÁNKOVÁ, TAK TALMANOVÁ, ALE I PÁR DALŠÍCH. MYSLÍM, ŽE NENÍ CO ŘEŠIT.

:-)

0 0
možnosti
EK

Eva K.

8. 6. 2009 13:12
Řešení

No - já myslím, že by o pravosti snímků mohla rozhodnout nyní nezávislá paní Topolánková, myslím, že o tom, co je snímcích,  taky něco ví - podobně jako paní Talmanová.:-)

0 0
možnosti
R

rozbor

8. 6. 2009 11:21
že by závist

No tady nejde totiž o ČSSD nebo ODS.V reakcích pí.Borůvkové spíše spatřuji spíše než politický boj mezi dvěma ženami spíše závist paní Borůvkové, že nespatřila svého předsedu v této pozici, jaká byla ukázána všem Evropanům.Všichni politici, kteří si vezmou mladší partnerky včetně pana Paroubka si něco dokazují.Třeba paní Borůvková, terá si podle iDnes připadá každé ráno jako Obama, tak se asi zařazuje někam jinam.Na druhou stranu a nechci polemizovat, jestli ta spodní vyfocená část je fotomontáž, tak zcela určitě neudělala ostudu a podle sexuologů by se statisticky jednalo o mírný nadprůměr a to možná paní Borůvkovou štvě, ža paní Talmanová se na to mohla dívat ze spodu a ona pouze v novinách a ještě rozostřeně.Je třeba si uvědomit, že doopravdy v mužském při...rození nelze hledat politický náboj, i když třeba u paní Borůvkové, vzhledem ke skutečnosti, že se ráno cítí jako Obama, tak nevím, nevím.

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

8. 6. 2009 11:27
Re: že by závist

Dobrý rozbor :-)

0 0
možnosti
VK

sibidlo

8. 6. 2009 10:52
bulvár

idnesRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.