Hlasující v Blogerovi roku vylosováni, ceny dostane desítka z nich. Jste to i vy?

Všechny vítěze ankety Bloger roku 2017 známe, blogerský večírek se už velmi konkrétně chystá a zbývá jediné, oznámit výherce z řad hlasujících. 

Překvapení v anketách se na rozdíl od loňského ročníku nekonalo. Vítězi v soutěži jsou znovu Ladislav Větvička a Markéta Šichtařová, nováčkem roku se stala Kateřina Karolová. Ale ani jeden z vítězů by nevyhrál, kdyby pro ně nehlasovali jejich čtenáři. V obou kolech jich hlasovalo pro své favority několik stovek. 

 

I pro ty jsme si proto připravili drobné ceny. Desítka ze stovek těch, kteří hlasovali v nominačním i finálovém kole, dostane balíčky z iDNES.cz a Mobil.cz, ve kterých někdo najde flashku, někdo powerbanku a někdo třeba SIM kartu s kreditem od Mobil.cz. Vylosovali je šéfredaktorka iDNES.cz Naděžda Petrová a zástupce šéfredaktora Tomáš Ventura. 

A na koho se letos tedy usmálo štěstí? 

 

E-mailové zprávy jsou již na cestě ke každému výherci. Ceny poté poputují poštou, až na tu pro Ladislava Větvičku, který si ji může vyzvednout na blogerském srazu i se skleněným íčkem za vítězství v Blogerovi roku. Jak je vidět, je "Větva" klikař na všech frontách. :)  A když už jsme nakousli blogerský večírek, tak je potřeba dodat informaci, na kterou mnozí blogeři netrpělivě čekají. 

 

Letošní sraz blogerů proběhne v pátek 15.06.2018 od 18:00 hodin. 

Kde?

Stejně jako loni v restauraci Zubajda, Zubatého 289/3, 150 00 Praha 5 - Smíchov
http://restauracezubajda.cz/

Více informací naleznete ZDE

Jak vypadal loňský sraz?  

 

Všem výhercům gratulujeme! Gratulujeme! S těmi, kdo se včas přihlásí, se těšíme na shledanou při Blogerovi roku 2017, ať už osobně, nebo virtuálně.

Vaši admini 

Patrik Banga, Kateřina Mikovcová, Tereza Janků a Karel Boháček

 

Autor: Blog Info | středa 16.5.2018 12:00 | karma článku: 15,66 | přečteno: 1966x