Je dohlasováno, blogerem roku znovu Větvička, blogerkou Šichtařová. Nováčkem je Karolová

Další, tentokrát jedenáctý ročník ankety je za námi. Hlasovali jste skutečně poctivě a jak v nominacích, tak ve finále od vás čtenářů dostali vaši favorité celkem několik tisíc hlasů. A jak to celé vlastně dopadlo? 

V soutěži o blogera roku se ani letos nekonalo žádné větší překvapení. Stejně jako loni vítězství obhájil Ladislav Větvička. Hned za ním se umístil Jaromír Šiša a bronzovou pozici obsadil Tomáš Vyoral. Kompletní pořadí finalistů potom vypadá takto: 

 

V kategorii Blogerka roku došlo k velkému překvapení už po nominačním kole. Do finále totiž neprošla loňská vítězka a blogerka desetiletí Marta Kučíková. S velkým přehledem tak soutěž ovládla Markéta Šichtařová. Za ní skončila Monika Pilloni a v těsném závěsu na třetím místě Zuzana Hubeňáková. Kompletní pořadí finalistek potom vypadá takto: 

 

 

Kategorie Nováček roku byla dramatická hlavně v nominacích, které skončily desítkou finalistek a finalistů s velmi těsnými výsledky. Ve finále zvítězila Kateřina Karolová, a to systémem start?cíl. Od prvního po poslední den hlasování byla ve vedení. Za ní si elektromobilem dojel Mirek Matyáš a třetí pozici obsadila knihovnice z Velvar a autorka osmi knih Zdeňka Ortová. Kompletní pořadí kategorie Nováček roku potom vypadá takto: 

 

Chybí vám tu jedna z kategorií? Máte pravdu! Stejně jako loni jsme si vyhradili právo jmenovat posledního vítěze ceny, kterou jsme pojmenovali Cena redakce. Kdo ji vyhrál, prozradíme až na srazu, ať zachováme trošku tajemství. Můžeme ale prozradit, že ani hlasování uvnitř administrace nebylo jednoznačné. Do nejužšího výběru se dostali například Pavel Hewlit, Šárka Bayerová, Klára Dvořáková, David Vlk známý pod pseudonymem "Vlčák" nebo Tomáš Vodvářka, a aby toho nebylo málo, hlasovali jsme i o několika dalších jménech. Cenu ale dostane jen jeden. 

 

Jako každý rok blogeři hráli o ceny - letos vítězové jednotlivých kategorií získají hodnotné dárky přímo od iDNES.cz. 

Na balíčky s cenami se ale může těšit také desítka těch hlasujících, kteří se zúčastnili nominační fáze i finále. Informaci o tom, koho jsme vylosovali, přineseme v samostatném článku.

Všem výhercům gratulujeme a těšíme se, že se nejen s vámi potkáme na oficiálním vyhlašování. To proběhne v červnu, pravděpodobně znovu v restauraci Zubajda (více informací najdete zde). Přesné datum samozřejmě upřesníme. 

 

A pamatujte, pro nás je vítězem každý. Blogování zdar! 

Vaše administrace  

Autor: Blog Info | pondělí 7.5.2018 9:00 | karma článku: 38,45 | přečteno: 45473x