"Zemanovy milice", gratulace, rozdělený národ. Tak blogeři komentují prezidentskou volbu

Vítěz druhého kola přímé prezidentské volby je znám. Miloš Zeman v souboji s Jiřím Drahošem obhájil svůj post, a bude tak pokračovat ve své práci i v dalším volebním období. Jak výsledek hodnotí blogeři iDNES.cz?

*

Josef Nožička

*Josef Nožička

Tak dlouho a usilovně se hledal AntiZeman, až nakonec opět vyhrál Zeman

Byť tomu po oznámení výsledků prvního kola příliš lidé nevěřilo, staronovou hlavou našeho státu se na dalších 5 let stal Miloš Zeman.
Diskuse

 

*

 

Jan Raus

*
Jan Raus

Ano, gratuluji vám všem, kteří jste volili ZemanaPo ukončeném klání se sluší říct: Sláva vítězům, čest poraženým. A k vítězství patří gratulace, že?

Diskuse

 

*

 

Petr Bajnar

Petr Bajnar

Proč zvítězil Miloš Zeman?Krátce po vyhlášení výsledků prvního kola prezidentských voleb, jeden ze Zemanových oponentů kněz Tomáš Halík řekl, že je tu naděje ukončit mýtus o neporazitelnosti Miloše Zemana.

Diskuse

 

*

 

Hatem

Hatem Berrezouga

Ať jste voliči Zemana či Drahoše, nakonec přece jen vyhrálo Česko.Nemusím Vám lhát, jsem rád za výsledek voleb. Chápu, že spousta lidí touží po změně, ale ne každá změna znamená zlepšení. Podívejte se, jak jsme dopadli my, když nás západní mocnosti přesvědčily,že Arabské jaro je změna k lepšímu.

 

*

 

Irena Fuchsova

Irena Fuchsová

Pozor na to! Národ je rozdělený na dvě půlky!To bylo slyšet před volbami i po volbách. Že bychom si měli dát pozor, že se město vzdaluje od vesnice, že jsou lidé rozdělení a nejednotní!

Diskuse

 

*

 

Zdechovský

Tomáš ZdechovskýMiloš Zeman vyhrál a je třeba to respektovatVolební výsledky jsou nyní sečteny a Miloš Zeman svůj post obhájil, byť mnohem těsněji než před pěti lety. Mnoho z nás může mít naprosto oprávněné pochybnosti o tom, zda bude skutečně schopný vykonávat svoji funkci celých pět let.

Diskuse

 

*

 

Jakub Černý

Jakub Černý

Zemanovy "lidové milice" povstalyDalší volby jsou za námi a neskrývám zklamání z nich, nicméně ukázaly několik důležitých faktů. Tzv. "pražské elity", které vedly Drahošovu kampaň, absolutně nerozumí obyčejným lidem.

Diskuse

 

*

 

Olga Pavlíková

Olga Pavlíková

Dala jsem mu s nechutí hlasa nejspíš takových existencí bylo minimálně 150 tisíc, takže Zeman na hradě zůstává a odmění se nám zajisté další řadou svévolných, skoro neústavních rozhodnutí.

Diskuse

 

*

 

David Jaroš

David Jaroš

Gratulace národe a republiko!Dle oficiálních výsledků zvítězil současný prezident, pan Miloš Zeman. Nyní tedy staronový prezident s mandátem na dalších pět let. Prvně se sluší nejen pogratulovat vítězi, ale i poblahopřát jeho protikandidátovi, panu Drahošovi.

Diskuse

*

 

Roman PotocznýSláva vítězi, čest poraženýmPan prezident Miloš Zeman vyhrál, a jestli je zapotřebí něco ocenit, je to jeho politická zkušenost, protože to byla právě ona, která ve volbě rozhodla. Ve snaze o znovuzvolení neudělal chybu a naopak využil chyb Jiřího Drahoše.
Diskuse 

 

Martin ZbelaTajemství úspěchu Miloše ZemanaMiloš Zeman porazil Jiřího Drahoše a pro další pětileté volební období zůstane prezidentem České republiky. Necelé polovině aktivních voličů se tento fakt určitě nezamlouvá, to je však jediné, co mohou v této chvíli dělat.
Diskuse 

 

Karel TrčálekMiloš Zeman je gentleman!Mstít se teď poraženým by bylo velmi, ale opravdu velmi nefér. Věřím, že něčeho takového není pan prezident schopen ani v nejmenším
Diskuse 

 

 

Andrej PoleščukVítězství Zemana, prohra KavárnyVolba prezidenta skončila, prezidentský post obhájil Miloš Zeman a tzv. "kavárna" znovu prohrála. Co si z toho můžeme odnést?
Diskuse 

Jan BartoňZeman vyhrál - média dostala po americkém vzoru na frakMiloš Zeman zvítězil ve volbách o více než sto padesát tisíc hlasů nad Jiřím Drahošem. Zklamání Drahoše bylo evidentní. I on podlehl dojmu, že s podporou médií má volby v kapse.
Diskuse 

Lumír VithaMiloš Zeman - prezident do hrobuKdysi před mnoha lety jsem šéfoval týmu,který vedl kampaň pro Daewoo Motor. Nevedli jsme si zle. Když jsme tu značku přebírali, měla v ČR úplně nejhorší jméno.
Diskuse 

Jaroslav ČejkaVyhráli jsme! Vyhráli jsme!Nemyslím ovšem sebe jako císař Rudolf II. v podání Jana Wericha, když radostně volal: "Omládli jsme! Omládli jsme!", ale nás, voliče Miloše Zemana. Vyhráli jsme však jen volby. Jestli jsme vyhráli dalších pět let, ukáže až čas.
 

Aleš MertaMiloš Zeman mit unsEmoce gradují, „pražská kavárna“ smutní, příznivci Miloše Zemana slaví – jízda pokračuje...
Diskuse 

 

Tomáš GayerTo je demokracie, chlapci!A je to! Po hektických dnech určitě dojde k přátelským gestům: Poražení srdečně pogratulují vítězům a výsledek bezpochyby ocení i mnozí komentátoři, protože nepřijdou o hlavní téma svých budoucích moudrých a nestranných úvah.
Diskuse 

 

Text budeme průběžně aktualizovat.

Autor: Blog Info | sobota 27.1.2018 16:24 | karma článku: 19,35 | přečteno: 13152x
  • Další články autora

Blog Info

A já blbec nechtěl radar v Brdech...

24.2.2022 v 9:43 | Karma: 27,47
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.