Další přímý přenos, blog iDNES.cz odvysílá autorské čtení Ladi Větvičky

A nebude to jen tak ledajaká akce. Tentokrát odvysíláme v přímém přenosu desáté blognarozeniny jednoho z nejčtenějších autorů na našem blogu. 

Do ostravské restaurace, kde bude čtení probíhat, se žádní hosté již nedostanou. Bylo totiž prakticky okamžitě vyprodáno. Pokud tedy chcete Větvovu oslavu prožít na vlastní oči a uši, máte unikátní možnost, jak se podívat v přímém přenosu. Ten startuje na blogu v pátek ve 20:00. A těšit se můžete nejen na čtení, ale také na muziku a trošku dramatičnosti...  Upřímně řečeno, sami nevíme, co si pod tím představit, a i my se necháme trošku překvapit. 

 

Je teoretická šance, že některý z hostů skutečně neví, kdo je Laďa Větvička. Sám sebe představuje takhle: 

Lašsky cyp. Blogař, cestař, fotograf, spisovatel. Chvilu na Moravě, chvilu na Slezske, chvilu na Cejloně nebo v Karabachu, prostě tam, kaj je mi fajně...

Motto: Nevěřte politykum, nevěřte dochtorum, nevěřte novinařum, nevěřte blogařum a hlavně nevěřte mně. Věřte sobě. Mate vlastni hlavu... 

A minimálně část redakce ví, že Ladislav Větvička nebyl vždycky Ladislavem Větvičkou, zda ale odhalí jednu ze svých alter identit, pod kterou (s vědomím redakce) bavil čtenáře v začátcích blogování, to se ještě uvidí. :) V každém případě jste zváni k přímému přenosu, kde jinde než na blogu iDNES.cz. 

 

Vaše administrace

Autor: Blog Info | čtvrtek 25.1.2018 9:23 | karma článku: 32,95 | přečteno: 3604x