Zemanův projev státnický a prezidentský? Nebo hloupý? Blogeři k projevu hlavy státu

Poslední projev hlavy státu v aktuálním volebním období je minulostí. Kdo pronese ten další, to se uvidí až po volbách. Jaký byl letošní projev? A jak reagují lidé na odmítnutí předčasných voleb, zaťatou pěst nebo postoj k EU? 

Karel Trčálek

Nejhloupější Zemanovo vánoční poselstvíPrezident Zeman je nahý, proč to tajit. Krom toho ukradl ve svém vánočním poselství heslo panu Hannigovi, který je, jak známo, jediným pravým kandidátem zdravého rozumu

Diskuse

 

*

Tomáš Flaška

Proč volit prezidenta Zemana?

Je to přeci jasné - protože nás ochrání před Islámem a natře to Pražské kavárně. To už přeci stojí za to, ne?

Diskuse

 

*

Jaroslav Čejka

Zemanův projev a reakce na nějJak to stručně shrnout? Spolek padlejch holek si může vykřičet hlasivky, že už s nimi nikdo nechce jít ani zadarmo, zloději křičí: "Chyťte zloděje!" a zemský škůdce "páter Vyklouz" Daniel Herman? To už je chucpe non plus ultra.

 

 

*

Hana Rebeka Šiander

Zemanův vánoční proslov nebyl vánoční, ale státnický a presidentskýPátý a poslední vánoční proslov presidenta Miloše Zemana nebyl kupodivu negativní, agresivní, konfliktní. Dokonce se zřekl ironie, sarkasmů a bonmotů. Vánoční poselství nezaznělo žádné. Projev to byl státnický a presidentský.

Diskuse

 

*

 

Ivan Bednář

Co Zeman řekl a neřeklZeman se vrátil se k tradici projevů na svatého Śtěpána. Vrátil se ale také k tradici komunistických projevů. Hodně chválil, něco kritizoval, pokáral Evropskou unii a domácí kverulanty, a trochu si, jak je jeho zvykem, protiřečil.

Diskuse

Autor: Blog Info | středa 27.12.2017 9:10 | karma článku: 15,79 | přečteno: 4250x