Pravda a láska prohrály? Blogeři komentují volby

Jak interpretovat volební výsledky? Proč utrpěla ČSSD tak drtivou porážku? A jak se pravděpodobně zformuje vládní koalice? Přečtěte si, co si o tom myslí blogeři iDNES.cz.

David OndrejkovičČSSD by se měla rozhodnout mezi obsahem a formou

Pojďme se na povolební situaci podívat v klidu a bez hysterie. Máme tu prostě "fait accompli", jak je teď módní říkat. Slovy klasika: "Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co s tím lze dělat".
Martin FaltýnJak jsem tedy volil?

Onen kamarád z předchozího článku se ze mne včera pro změnu pokusil vymámit informaci, koho že jsem nevolil. Pořídil stejnou. A můj názor na výsledky voleb?
Richard SiemkoVolby 2017 a chytrému napověz, hloupého trkni

Vždy po volbách si dám tu práci, že si spočítám, kolik vlastně údajné parlamentní strany získaly skutečných hlasů v procentech z počtu oprávněných voličů.

Adam MikulášekSobotkovské křídlo: ČSSD malá, ale „naše“

Místo poučení po debaklu sobotkovského vedení v krajských volbách 2016 se začal dělat jeden přešlap za druhým. Na jednu stranu chlácholení ohledně migrace, na druhou stranu touha přimknout se k „tvrdému jádru“ EU...
 

Josef NožičkaVolby skončily. Kolik lidí se chystá emigrovat?

Včera skončené volby do Poslanecké sněmovny jsou za námi. Co s ohledem na jejich výsledky bude následovat nyní?
Jaroslav ČejkaCo bych teď udělal, být Andrej Babiš

Především bych koupil dvě bedny šampaňského a jednu z nich bych poslal Bohuslavu Sobotkovi a druhou Miroslavu Kalouskovi jako poděkování za své volební vítězství, protože jestli se o ně někdo opravdu zasloužil, byli to ti dva.

 

Jan BartoňVolby: Nikdo vítězi voleb neblahopřál

Zažil jsem už od roku 1990 mnoho svobodných voleb. Letošní výsledek je v mnoha směrech „revoluční“. Poražení vítězi voleb nedokázali - pokud jsem si všiml správně - ani poblahopřát, tak moc jim Andrej Babiš leží v žaludku.

Jiří VosičkaChytré strany a blbí voliči...

Strany versus voliči - kdo je tady vlastně chytrý a kdo blbý??? Volby 2017 jsou výsledkem voličské beznaděje...

Martin PrášekVítejte občané v Koblihistánu...

Tento víken byl velmi zajímavý. Zatímci v pátek startoval v ospalém líném a dusném odpoledni právního státu, v neděli z vůle lidu končí v předvečer fašistické totality.

Petr ČejkaZ voleb rovnou do politické krize?

Máme po volbách, výsledek můžeme hodnotit mnoha způsoby - osobně jsem z něj velmi zklamán... Přesto přese všechno si dovolím překvapivou myšlenku - předčasné volby mohou být za rohem!
 

Hatem BerrezougaAť jde pravda a láska do...

Blahopřeji většině českého národa k volbám. „ZDAR Tobě Česko! Ještě jedno jsi vzdoroval času zlobě, jak odolals věky bouřím všem!“

Autor: Blog Info | neděle 22.10.2017 8:43 | karma článku: 24,28 | přečteno: 61375x