Držte si klobouky, jedeme z kopce! První živý přenos blogerského čtení na blogu iDNES.cz

Je to tak, internet už si dávno nevystačí s textem, a čím dál tím častěji ho doplňují „hýbací obrázky“. A blogerské čtení je skvělá příležitost, jak si vyzkoušet přinést obraz i na k nám na blog.

Proč?

Uvažovali jsme nad tím už při Blogerovi roku, ale kvůli tmavému prostoru jsme se do toho raději nepustili. Přímý přenos, věc dosud na blogu neozkoušená. Autorské čtení Davida Vlka je na test jako dělané. Je to moc daleko na to, aby se tam většina blogerů dostala (ano, Uherské Hradiště je z Prahy cca 280 kilometrů!), autor je dostatečně „prosáklý“ na blogu, aby jeho čtení čtenáře zajímalo, a hlavně! Je čas vyjet s kamerou také za blogery. Dosud všichni jezdili za námi do redakce. A uznejte sami, pátek, a ještě k tomu třináctého? To si nemůžeme nechat ujít!

Kdy?

V plánu je začít v pátek 13. 10. 2017 v 18:30.

Jak?

U nás přípravy vrcholí. Testujeme techniku, kterou máme, a horečně sháníme tu, která nám ještě chybí. Kontrolujeme všechno od nabíječky až po motor auta (a doufáme, že nás nevypeče parkoviště D1: pojedeme s předstihem!).

Vám bude ale stačit otevřít si v pátek večer infoblog, který bude obsahovat okno s přehrávačem. Kdo nechce chodit na blog, může si čtení pustit z hlavní strany www.idnes.cz.

Držte nám palce. Těšíme se na vás!

Vaši admini

Autor: Blog Info | čtvrtek 12.10.2017 9:31 | karma článku: 15,08 | přečteno: 782x