Blogeři o vládní krizi: Merenda, fraška, revoluce?

Události nabraly spád a vládní krize "zuří" nejen ve vyšších politických patrech, ale i na náměstích. Komentáře blogerů iDNES.cz na sebe nenechaly dlouho čekat.

 

Tomáš VodvářkaANO - jsme klub masochistů !Díky vládním šarvátkám máme možnost tak říkajíc v přímém přenosu sledovat, co dělá ona pověstná Rada moudrých, jež by měla být ve vedení státu.
 

Jaroslav ČejkaJeště větší blbec, než (jsme) doufaliTím blbcem myslím ovšem sám sebe. Kolikrát já už naletěl politikům, kteří mi slibovali ráj na zemi! A když ne ráj, tak aspoň zájezd all inclusiv. Sice to nikdy nedopadlo, ale já pořád chodil k volbám a volil jsem je znovu a znovu.
 

Jan BroulFraška, nebo revoluce?Chci se vyjádřit k současné vládní krizi a všemu tomu poprasku, který se poslední dny odehrává. Padá vláda, nepadá vláda, padá Babiš, nepadá Babiš, divadlo na Hradě, v ulicích revoluční nálada a redakce novin jedou bez odpočinku.
 

Jan BartoňČeho je moc, tak toho je příliš!Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek se pochlapil a vyzval prezidenta Miloše Zemana, aby neletěl do Číny a věnoval se plně vládní krizi. Bohuslav Sobotka se s tím „chlapsky“ vyrovnal- odletěl do Lucemburska.
 

 

Jaroslav KonášBabiš, "matrix" a budoucnost české demokracieSituace v českém politickém ringu se stává poněkud nepřehlednou i pro každodenního pozorovatele a už dávno se změnila v masopustní merendu.
 

Vladimír ZemanPoslanče usmaž si svého Babiše.To máme sněmovnu. Včerejší smršť nesmyslů a zbabělých útoků mě připomněla druhou volbu prezidenta Klause. Tehdy byla reakce správná, nechť prezidenta volí přímo voliči. A je to tu zas. Argument, neargument, hlavně, že se nadává.
 

Jiří MedulaZ politické divize firmy jediného majitele je dnes už jen sekta...Svědkové Andrejovi...!!!Ani v dalším díle seriálu "Chci stát řídit jako firmu..svoji firmu" není možné mít svého oblíbence. Ale přesto, postoje A.Babiše a jeho sekty, jsou něco, co tady ještě nebylo. Guru AB je nedotknutelný, nekritizovatelný...svatý muž
 

Jan MatuškaMůj proslov z brněnské akce proti Babišovi a ZemanoviKam jinam, než na Babišův web dát můj proslov z akce proti němu? Akce se vydařila, je fajn vědět, že se lidi nebojí dát najevo svoji nespokojenost se stavem věcí. Samozřejmě, že nás navedl Kalousek a platil to Soros, koblihu?
 

Vladimír PechalSobotkův kurz podávání demiseOdhlédne-li se od nepřehlédnutelného faktu, že prezident viditelně přehlíží neviditelného premiéra, musí i nevidoucí vidět tu jasně viditelnou neschopnost předsedy vlády koncepčně řešit víceméně jakýkoli viditelný problém.

Autor: Blog Info | čtvrtek 11.5.2017 13:31 | karma článku: 12,59 | přečteno: 2167x