Hotovo, ceny předány. Blogerem desetiletí Kučíková, je i blogerkou roku

Tak jsme se znovu sešli. A že nás bylo. Skoro padesátka blogerů, adminů (a byli tam skoro všichni současní i ti bývalí), šéfredaktorka iDNES.cz Naďa Petrová… Jídla i pití hojně a byla i pomyslná třešeň na skutečném dortu. 

Tentokrát jsme to vzali hopem a po připomenutí několika milníků na blogu jsme rovnou předali ceny. Dělat tajnosti už nemělo moc smyslu, stejně každý věděl, kdo vyhrál. Pro ty největší zvědavce jsme potom zveřejnili i kompletní výsledky. A protože tam nebyli všichni blogeři, přidáváme je i sem.

Předávání cen Bloger roku 2016

Tu největší radost nám udělala Marta Kučíková. Přijela za námi autobusem až z Itálie! Aby ne, stala se první a doufáme, že ne poslední blogerkou desetiletí, a navíc si odnesla i cenu za blogerku roku.

Dorazili ale i „klasici“. Větvička roku, Shaana Šantroch a jako příjemný bonus přijela i Markéta Šichtařová s částí svého potomstva a partnerem.

Představili jsme i kampaň, kterou zanedlouho uvidíte také vy. Bude připomínat celé desetiletí blogů na českém internetu, a kdo bude chtít, může si vzpomenout spolu s námi na všechny důležité události, které nás za posledních deset let potkaly. A že jich bylo: rozdělit jsme je museli na čtyři samostatná období. Jste zvědaví? Buďte, nový blog 10 let spustíme za pár dní.

No a potom se jedlo, pilo, povídalo, fotilo, točilo… a zase platilo pravidlo, že všechny „boje“ jdou na srazu stranou. Jako by ani pod blogy nebyly diskuse. A to je fakt příjemné znovuzjištění.

Nevyhnuli jsme se ale ani smutné části. Dosavadní adminka Tereza Boehmová ohlásila, že z blogů odchází. Jedna z prvních adminek, aktuálně služebně nejstarší členka týmu, opustí adminské řady hned, jak se zapracuje nový admin, kterým se stal Karel Boháček. Tereze přejeme do budoucího pracovního života jen to nejlepší a doufáme, že se v budoucnu nepřestaneme potkávat s Terezou jako autorkou.

A jak to vypadalo ve skutečnosti? Podívejte se na fotogalerii. Autorem je jako vždy Radek Mikuláš, který vyfotil všechno důležité, co se na srazu stalo. Tedy i to, kdo nejvíce omládl a kdo si s kým padl do oka. My jsme si sraz velmi užili a těšíme se na vás zase příště.

Výsledky jednotlivých anket 2016

Na závěr chceme poděkovat nakladatelství Albatros Media za ceny, které do soutěže dodalo. A mobil.cz za ceny, které získají ti hlasující, kteří hlasovali v obou kolech soutěže o blogera roku. Jména výherců se dozvíte během příštích několika dní!

Vaši admini

Autor: Blog Info | úterý 9.5.2017 10:41 | karma článku: 23,10 | přečteno: 4351x