A co když je to pomsta? Aneb blogeři o demisi

Jedno se o rozhodnutí Bohuslava Sobotky shodit vládu dá říct s určitostí: je překvapivé. Jak zareagovali blogeři iDNES.cz?

 

Jiří ČumpelíkDůvody rozhodnutí Bohuslava Sobotky k Demisi vlády a možné stíhání Andreje BabišeDemise vlády nemůže být neuváženým rozhodnutím a Bohuslav Sobotka zcela jistě velmi dobře zvážil z jakých důvodů toto rozhodnutí učinil. Zcela jistě nechce být před volbami spojován s odvoláním, či stíháním Andreje Babiše.
 

Terezie RadoměřskáA co když je to sladké ovoce pomsty, co způsobilo pád vlády?Představme si, že prezident nemá rád Babiše. Možná mu kdysi šlápl na kuří oko. Prezident nezapomíná. Co když se kdysi přátelé z ČSSD přeci jen domluvili? Co když je premiérské harakiri jen zaříkávání k zahnání starých stínů?
 

Marek Trizuljak

Marek TrizuljakPan premiér se zachoval jako chlapHrubě nejapný a politicky zcela nekorektní glosář, který je systémově, ba až kataklyzmaticky pomýlený. (První Avenue znovu zrcadlem světadějinných událostí)
 

Marián JavorskýJeště větší zoufalec, než jsme kdy doufaliPremiér Bohuslav Sobotka dnes oznámil, že jeho vláda podá demisi. Tento krok lze chápat hlavně jako projev neschopnosti zbavit se svého hlavního vládního kolegy i politického rivala - Andreje Babiše.
 

Jan ZieglerVláda padla, a zločinné všeobecné volební právo by mělo skončit takéPremniér Bohuslav Sobotka podá s celým svým kabinetem demisi. To jeho rozhodnutí nechci komentovat. To tady dělají jiní. Akorát si říkám, že hodně lidí by mělo být zbaveno volebního práva, protože jsou nezodpovědní..
 

Pavel StarýSobotka překvapil, tím to ale končíMísto očekávaného odvolání ministra financí Andreje Babiše oznámil premiér Sobotka demisi celé vlády, čímž zejména politiky z ANO trochu vykolejil. Otázka zní, bude mu to k něčemu? Podle mě ne.

 

 

Karel TrčálekÚspěšná vláda padla kvůli ministryni ŠlechtovéMinistryně Šlechtová se diví, jak mohl Bohuslav Sobotka pohřbít celou úspěšnou vládu. Ale nebyla to ona, která prosadila novelu zákona o pohřebnictví?

 

 

Richard SiemkoSobotka kontra Babiš, zatím 0:1Vláda podá demisi, protože Sobotka nechce, aby se z Babiše stal mučedník. Sobotka pohřbil vládu ve sporu kolem Babišových dluhopisů. Viz titulky z iDnes.

Autor: Blog Info | středa 3.5.2017 8:47 | karma článku: 20,55 | přečteno: 12388x
  • Další články autora

Blog Info

A já blbec nechtěl radar v Brdech...

24.2.2022 v 9:43 | Karma: 27,47
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.