Nominační fáze Blogera roku 2016 je u konce. Ve finále vyberete ty nejlepší!

Anketa Bloger roku má za sebou první - nominační fázi. Výsledkem je téměř dva tisíce nominací ve všech kategoriích. Hlasujte ve finále a vyhrajte věcné ceny! 

Desítka nejúspěšnějších z nominovaných prošla až do finále. To startuje dnes, desátou hodinou dopolední, a končí přesně za čtrnáct dní ve stejný čas. Pro své favority tak můžete hlasovat v přímé anketě. 

O přízeň se letos nominovaní blogeři ucházejí ve třech kategoriích. Muži budou usilovat o vítězství v kategorii Bloger roku, ženy v kategorii Blogerka roku. Ti nejúspěšnější z nových blogerů potom budou soutěžit v kategorii Nováček roku

Jako v každé soutěži i blogeři hrají o ceny - vítězové jednotlivých kategorií získají hodnotné ceny od nakladatelství ALBARTOS MEDIA. 

Ceny však můžou dostat i ti, kdo nakonec rozhodují. Tedy hlasující. Pro desítku z nich jsou připraveny balíčky s cenami od MOBIL.cz. Stačí hlasovat v obou fázích soutěže a být mezi vylosovanými. 

 

Pro BLOGERA ROKU hlasujte ZDE                       

Pro BLOGERKU ROKU hlasujte ZDE

Pro NOVÁČKA ROKU hlasujte ZDE

***

V každé kategorii bylo možné nominovat tři blogery či blogerky, při hlasování tedy čtenáři mohli poněkud více rozepnout křídla své přízně. Nekorektní hlasy, se kterými se čas od času setkáváme, ale vyškrtáváme.

Nominační kolo odstartovalo v úterý 21. března 2017 a skončilo v úterý 3. dubna 2017. Finálové kolo startuje právě dnes a hlasovat bude možné 14 dnů. Blogera roku vyhlásíme po sečtení hlasů ve stejném týdnu, kdy soutěž skončí. 

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen blogerům i vylosovaným hlasujícím se odehraje 05. 05. 2017, protože tou dobou blog bude slavit i svoje desáté narozeniny. V rámci oslav tak vyhlásíme i vítěze mimořádné kategorie BLOGER DESETILETÍ. Místo předávání cen upřesníme později. 

 

 

Autor: Blog Info | pondělí 10.4.2017 9:55 | karma článku: 23,16 | přečteno: 9364x
  • Další články autora

Blog Info

A já blbec nechtěl radar v Brdech...

24.2.2022 v 9:43 | Karma: 27,47
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.