Blog Info

Kdo se stane blogerem roku 2012? Rozhodněte!

25. 01. 2013 15:40:48
Anketa ukončena. Výsledky vyhlásíme 22.února na srazu blogerů. *** V nominačním kole ankety Bloger roku 2012 jste vybrali tři desítky finalistů. Teď jde do tuhého. Na vás, čtenářích iDNES.cz záleží, kdo se stane Blogerkou, Blogerem a Objevem blogu za rok 2012.

blogerrokuceny.jpg

**

Blogerkou roku 2012 a držitelkou jedné z trojice křišťálových cen z obrázku nahoře se stane některá z těchto deseti dam (v abecedním pořádku):


Ivana Dianová, Lenka Faltejsková, Anna Grosmanová, Jana Kolářová, Marta Kučíková,

Iva Pekárková, Andrea Anna Peldová, Markéta Šichtařová,

Tina Solanová, Barbora Topinková

Pro blogerku roku 2012 hlasujte zde.

Blogerem roku 2012 se stane některý z těchto nominovaných:


Vladimír T.Gottwald, Rudolf Havlík, František Matějka, Petr Mach, David Matuška,

Tomio Okamura, Rudolf Polanecký, Dušan Streit,

Marek Valiček, Ladislav Větvička

Pro blogera roku 2012 hlasujte zde.

O titul Objev roku 2012 na blogu iDNES.cz si prostřednictvím vašich hlasů zabojují:


Petr Červený, Matyáš Dian, Lenka Faltejsková, Kabir, Josef Kucharovic,

Lukáš Lhoťan, Petr Mach, Dušan Makovský,

David Matuška, Petra Žallmannová

Pro objev roku 2012 hlasujte zde.

(Technická poznámka: Pokud už jste hlasovali, a i po odhlasování vám zůstala možnost hlasovat znovu, pak se váš hlas nezapočetl, prosím hlasujte znovu. Pokud vám systém znovu hlasovat nedovolí, váš hlas je započten.)

Milí čtenáři, dejte vašim favoritům svůj hlas, zaslouží si to. A jestli nepostoupil ten váš bloger či blogerka? I tak jistě najdete někoho, komu budete přát úspěch.

Tentokrát tak můžete učinit již v klasické anketě. Ve všech kategoriích můžete svůj hlas dát třem finalistům (tedy celkem devětkrát můžete zaškrtnout něcí jméno, ale můžete hlas dát i jen jednomu z finalistů). Průběžné pořadí nezobrazujeme, aby to někoho nesvádělo k nekalému boji (trpká zkušenost).


Hlasovat můžete až do půlnoci neděle 10.února 2013.
Tři vylosované hlasující pozveme na vyhlášení vítězů a dostanou od nás dárek.

V nominačním kole poslali čtenáři celkem 1880 hlasů. Rozdělili je mezi 281 potenciálních blogerů roku a 141 blogerek roku, 223krát nominovali někoho v kategorii Objev roku. Blogerů, kteří obdrželi pět a více nominací, bylo v kategorii Bloger roku 41, v kategorii Blogerka roku 18 a v kategorii Objev roku 97 blogerů či blogerek.

Mezi nominovanými bylo v mužské kategorii i několik dam a naopak. Tyto hlasy jsme započíst pro postup do finále nemohli. Tak třeba na blogerku roku nominovali čtenáři Tomia Okamuru, Františka Matějku i Ladislava Větvičku. A pochopitelně Vladimíra Kroupu. Folklor, bez kterého se zkrátka někteří neobejdou. Celkem 31 mužů by podle čtenářů mělo zápolit o titul Blogerka roku.

Ani v mužské kategorii se to bez překvapení neobešlo, objevila se tu jména deseti žen, například Markéty Šichtařové, Andrey Anny Peldové či Jany Kolářové.

Letošní jediná vedlejší kategorie, Objev roku, zase posadila na postupové příčky blogerky a blogery, kteří jako objev roku nemohou obstát. Opět Tomio Okamura a Markéta Šichtařová nebo loňští finalisté Dušan Streit a Andrea Anna Peldová. Jako finalisty předchozího ročníku je jen těžko považovat za objev roku, proto do finále v této kategorii postoupit nemohli (byť Andreu Annu Peldovou jsme do finále této kategorie omylem nejprve zařadili, za což se jí omlouváme. Na její místo postoupil bloger na dalším místě podle počtu hlasů. Protože ale po vyřazení A.A.Peldové se na postupové místo podle počtu nominací dostalo sedm blogerů či blogerek, rozhodl o posledním finalistovi los. Je jím Dušan Makovský).

Těsně za branami finále kategorií Bloger a Blogerka roku zůstali Vlastimil Fürst st., Jan Wolprecht a Jan Ziegler, Šárka Medková, Štěpánka Bergerová a Alice Barešová.

Všem finalistům přejeme v anketě úspěch!

jd

Autor: Blog Info | karma: 19.98 | přečteno: 28694 ×
Poslední články autora