Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alespoň tady zvítězila pravda, láska a zdravý rozum nad lži, nenávistí a "evropskými hodnotami".

6 2
možnosti

J97i80r64i 62T95i11c14h94y

15. 6. 2023 15:44

Nad temi vysledky levicovi fanatici moc nezajasaji.

5 1
možnosti
Foto

Tak to je krásný návrat z nemocnice. Protože mám jen prachobyčejný mobil, který umí jen sms a volat, přečetla jsem si výsledky až dnes doma. A tak sice opožděně, ale věřte, že moc ráda, děkuji všem, kdo si občas moje blogy přečtou a rozhodli se mi dát svůj hlas. Páté místo v Blogerce a bronzová příčka ve Vypravěči mě moc potěšily.

Blahopřeji samozřejmě vítězům a těm, koho hlasy čtenářů vynesly na stupínky vítězů.

A zároveň bych chtěla poblahopřát bez ohledu na jakékoliv umístění všem kolegyním a kolegům, zkrátka nám, kteří trávíme část svého volného času psaním blogů a poskytujeme čtenářům kus ze sebe, z duše, srdce, možná i z dalších částí těla, protože dlouhé sezení někdy fakt bolí. Vždyť píšeme o sobě a dáváme se tím všanc. Ono totiž není vůbec snadné pravidelně uveřejňovat svoje názory, myšlenky, postoje, prozrazovat vlastní trapasy, riskovat, že se někteří čtenáři s chutí zasmějí přesně tam, kde jsme při psaní se smíchem počítali, ale jiní se nám naopak vysmějí. A mezi smíchem a vysmáním je sakra velký rozdíl.

Tak já teď připíjím šálkem kávy všem blogujícím a budu ráda, když si se mnou přiťuknete!

5 0
možnosti
Foto

J73a12n 77A82n55d70r86l42e

15. 6. 2023 16:57

jdu na to, dam si do ni rum, muzu? na ZDRAVI!, Zdenko

2 0
možnosti
Foto

I z obyčejné soutěže blogerů některý mozkovny musej udělat soutěž manšaftů. Inu,slabá mysl se na víc nezmůže.

3 1
možnosti

Šichtařová by mohla vyhrát i děsičku roku.

18 13
možnosti
Foto

Děsí jen socialisty a navíc oprávněně.

6 5
možnosti
Foto

Velká gratulace panu Větvičkovi, který ostatní blogery převálcoval, jak se lidově říká "o parník".

A též se musím zasmát malosti adminů, kteří ani neměli odvahu napsat do názvu článku jeho jméno, když už ho tak důsledně ignorují podle požadavků současné vládní propagandy.

Je to i zadostiučinění desítkám blogerů a diskutujícím, kteří byli administrací IDnes zablokovaní kvůli svým názorům a naopak v diskusích ponecháni jedinci, kteří svojí agresivitou a sprostotou diskuse a blogy IDnes de facto zničili.

Protekční blogeři (MUDr. Vodvářka, Marek Valiček, když už jejich jména zmínil další protekční bloger David Vlk) i přes protěžování administrací zůstali hluboko v poli poražených. Snad to něco vypovídá i o účinnosti současné mainstreamové propagandy, která nám neustále podsouvá, jak drtivá většina našich občanů podporuje současnou vládu a její propagandu, ale i v silně cenzurovaných diskusích např. na Seznamu to vypadá naopak.

20 20
možnosti

D56a81v61i33d 29V28l15k

14. 6. 2023 11:48

Já jsem se chtěl zeptat jak té protekce u administrátorů dosahujeme? Vozím do Prahy půlky prasat a demižóny slivovice? Marek Valiček nebyl na titulce ani nepamatuju ,já jsem tam byl asi 2x za letošní rok, půlku administrátorů blogu vůbec neznám a z té půlky, co znám, je na mě půlka tak trochu pořád naštvaná, takže jakou máme prosím tu protekci? určitě máte nějaké důkazy,třeba fotky z předávání úplatků, nebo jak sedím spolu s Patrikem Bagou v sauně a kujeme pikle.

12 7
možnosti

Nakonec Šiša vyhrál o jeden jediný hlas. Což je zatím historicky nejtěsnější rozdíl.

Tak doufejme, že příští rok to bude ještě těsnější.

3 0
možnosti
Foto

To je fakt.

A klidně jste mohl, Petře, vynechat to slovo „zatím“, protože tento nejtěsnějí rozdíl je nepřekonatelný (pokud nebude zavedeno hlasování po zlomcích hlasů).

0 0
možnosti

Gendeove deleni osob pisicich blogy je dalsi magorismus tehle doby. Muzskou a zenskou kategorii lze pochopit ve skoku do dalky, v kategorii psani textu je to nesmysl. Nebo ze by ty kategorie zohlednovaly ruzne vyvinute mozky podobne jako je to v pripade svalu u skoku do dalky?

11 1
možnosti

V oblasti psaní je asi nesmysl rozdělování na ženskou a mužskou kategorii. Jak ale vysvětlíte, že třeba v šachu nikdy žádná šachistka nepronikla mezi třicet nejlepších šachistů světa? V současnosti je nejlepší šachistka na 124. místě světového žebříčku všech šachistů a šachistek.

5 1
možnosti
Foto

J62a71n 17H69o23r13n42í23k

13. 6. 2023 23:47

Dejavu .

Velká gratulace všem, dík, že píšete.

11 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.