Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Važená administrace, už i váš šéf Babiš chápe změnu pravidel, jakož celá Evropa...kdy nastupují symbolické kroky k vyjádření svých postojů...eliminace a nepřístupnost k nrkterým věcem podporovatelů Putinova režimu. Jak vidno, pracujete nad šéfa horlivě, když na základě zcela dohledatelného v textech nedokážete vyjádřit jasné stanovisko vůči podpůrcům Putinova režimu v zdejším prostoru... pěšce v internetovém prostoru, který je nemalou měrou spouštěčem toho, jak se sebevědomé Rusko právě chová. Nejsem zdaleka první,která na Vás apeluje a které se pozdržte ucintaně vysvětlovat jakousi svobodu slova a demokracii. Umaštěná ...nebo i běžná pravidla v inteligentním prostoru padají s mimořádnými situacemi. Na titulní straně nemají kolaboranti Lhotská, Větvicka a další nèkteří momentálně co dělat a Vy byste neměli být horší než Babiš, který sankcím rozumí. Gesto postoje...dámy a pane...

3 0
možnosti

Skoro jako rozhořčený dopis nějakých dělníků či milicionářů do Rudého práva v roce 1989, aby bylo s těmi protestujícími živly rázně zatočeno. :-)

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
Foto

administrace ani nemá koule mi odpesat...zřejmě by to bylo nedemokratické nějak se distancovat od těch, co tu musejí plnit titulky o nepotřebě EU , NATO ix let, vnucovat jalovými srovnáními, že Západ je horší než politika Ruska - zřejmě se musí převzít nemorálně a připokakaně i titulek madam, která v této věci loužila ix let bůhví komu. Jak říkám - pět let velebit Hitlera a pak se jít s patetickým transparentem postavit k prvnímu transportu ŽidůRv asi to je styl madam Lhotské.. Jděte v administraci vítekam...Už i Zeman se začíná chovat. Proberte se... dělat z nejvetších kolaborantů hvězdy a půjčovat si jejich slovaRv.

7 1
možnosti
Foto

J28a55n 13Š16i51k

24. 2. 2022 14:11

Nechápu, proč jste převzali část titulku z tak odporného článku. Ten šílenec to opravdu udělal, je už asi moc přes čáru. Co tak asi mohu ve své naivitě čekat. Ráno jsem napsal na FB Táhni domů, Ivane s písní K. Kryla a bylo to pro tamty strážce písma taky moc.

8 0
možnosti
Foto

Tak převzali titulek z jiného, který říká - kdybysem to tenkrát věděl, tak bysem sem nechodil.

2 0
možnosti

"Máme se podle blogerů bát, nebo jde o politickou sebevraždu v přímém přenosu? Sledujte aktuální názory blogerů iDNES.cz!"

Proč by mě měl zajímat názor nějakého blogera? Zajímal bych se o ně, kdyby měli tu moc tohle zvěrstvo zastavit. Tohle kecání je o ničem.

0 0
možnosti

Demokratickým svět nahlas říká, že cílené lži a obhajování Ruska (po jeho aktuální agresi proti Ukrajině) a jeho politiky je třeba přísně eliminovat. Stane se tak i na blozich iDnes?

7 0
možnosti

L59e88o73n 97T96o43m80e24v

26. 2. 2022 22:06

Za cílené lži a podporu agrese jim hrozí až tři roky vězení!!

0 0
možnosti

Jestli vam ukrajina promine netusim, ale za mne by se administratori meli nejak vyporadat se svym svedomim za trpeni proputinovskych troli zde.

8 0
možnosti
Foto

to se máte fakt čím chlubit s převzatým titulkem zrovna Lhotské...

11 0
možnosti

...že ta Radka, ale umí nenávidět!:-)

4 4
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.