Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A pane Autore: blog info, kdy prosím přijdete s neanonymitou (strašné slovo) karmy? Myslím to tak, kdo pro autora blogu hlasuje? Proč to nemůže být jak u hodnocení diskutérů?

O záporné karmě jen marně sním. Představuji si to například tak že karma by byla zobrazena takto: 32/15, kdy první číslo by bylo pro, druhé proti, samozřejmě spolu se jmény hlasujících.

5 2
možnosti
Foto

A k čemu by Vám prosím pěkně takový údaj byl? Myslím ta adresnost kdo jmenovitě klikal na karmu? Vedl byste si snad nějaké složky o čtenářích, kdo kam do jaké party patří? Nechtěl byste nechat lidem v tomto prostoru alespoň trochu svobody a soukromí? Co budete chtít dál? Aby byly neanonymní třeba i volby do sněmovny...? Veliký nesouhlas s Vaším návrhem.

3 0
možnosti

Proč ne, když se během dne dostane na titulku více blogů než dosud, bude to spravedlivější.

Jen bych měl poznámku k rubrice Zaujalo vás: podle mě je tato rubrika zbytečná, protože se v ní objevují ty samé blogy jako při rozkliknutí záložky Nejčtenější v TOP žebříčku (jediný rozdíl je v tom, že pod Zaujalo vás je 5 blogů s aktuálně nejvyšší čteností, kdežto v žebříčku je jich 10). Mně spíše přišlo zajímavější, když se tam dříve objevovaly články s aktuálně nejvyšší karmou2 (tedy podle poměru počet kliknutí na karmu/ počet přečtení). Ale berte to pouze jako můj názor. :-)

12 0
možnosti
Foto

Tak to jsem na to zvědavá, mám ráda změny :-)A po 11 letech od 1.11. R^

3 0
možnosti

Co k novinkám dodat - vznikni, služ a neuškoď ;)

5 0
možnosti

Já na blog.idnes vstupuji přes seznam diskusí (link http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx). Má to tu výhodu, že se vám tam nezobrazují články, ke kterým není otevřena diskuse a je tam seznam 50 nejfrekventovanějších diskusí podle času vložení posledního příspěvku. Samozřejmě se tam ihned dostanou i ty diskuse k článkům na titulce. Navíc si ale můžete vybírat i podle názvů článků. Vřele doporučuji. Škoda, že v tom seznamu není i jméno autora (i když leckterého lze už podle názvu článku vytipovat). :-)

0 0
možnosti
Foto

Já bych zavedl i rubriku pro nejlepší diskusní příspěvky. Perly občany Ličky by jistě přitáhly mnoho čtenářů od různých humoristických webů.

4 0
možnosti

D67a80v42i52d 43V22l52k

31. 10. 2018 12:20

Vůbec by se měl vyhlašovat Diskutér roku na blogerovi a taky Prudič roku. Musíme blíž k lidem. Blogy nejsou přece o blogerech, ale o čtenářích. Doufám , že by výherci jezdili na srazy , já bych konečně chtěl osobně poznat giganty psaného slova Ličku, Josefa Havránka, Hermánka, Řezníka, Svobodu, Radima Kacíře Mínusovače atd.VVV

4 0
možnosti
Foto

Tohle je moc fajn změnaR^(pane Ličko, nepíšu to kvůli sobě, hned se Vám ale budu věnovat:) ).

Bude to asi znamenat pro Vás přece jen větší zatížení a práci navíc v několika směrech... neříkám, že byste proboha dosud nepracovali.:) Ale říkám si, že by se možná hodil výpomocný pracovník. Jo, sehnat do takové výpomocné pozice třeba takového Arnolda Ličku! to by mnozí kvitovali s nadšením. Stojí to, myslím, za úvahu; nějaké ty zkoušky svým působením a komentováním tady už celkem vzato složil... Říkat Vám kolegové místo cenzoři... garantuju svou osobou, že by se i tohle brzy naučil:-);-) hodně zdaru všem

4 1
možnosti

D48a10v66i85d 50V29l21k

31. 10. 2018 12:16

Raději než Ličku........to už radši .....( kličku, myčku,cvičku.....)

Sorry ale neodolal jsem ;-D

0 0
možnosti

Tak jsem se zase něco dozvěděl, co jsem netušil. Ještě by mě zajímalo podle jakého vzorce nabíhá "karma", to jsem nikde nenašel.

0 0
možnosti
Foto

Karma = 5c/(c+100) + 45h/(h+100), kde c je počet přečtení a h je počet kliknutí na zvýšení karmy.

1 0
možnosti
Foto

Nemám s tím problém a pokládám to za celkem spravedlivý pokrok. Alespoň se tak dostane na titulku více článků, které si to umístění během dne zaslouží a nadále nebude za 24 hodin tuto výsostnou pozici zaujímat pouze šest článků, přestože se po jejich poutání po X -hodinách vyskytly nové články, které stojí za to. Za mě redakci palec nahoruR^

3 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS