Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chci poblahopřát vítězům ankety i ostatním, co se neumístili. Těm co nejsou spokojeni s výsledky a trollují v diskuzích nebo na blogu a kritizují úspěšnější bych ráda připomenula, že jen něco kolem 3500 čtenářů bylo ochotno hlasovat, pro ostatní nebyla anketa důležitá. Mě jako čtenáře opravdu nezajímá, jak se mezi sebou dohadujete a připadá mi trapné číst, že tady někteří vyčítají dialekt nebo témata článků plus pravopisné chyby, jen proto, že sami nevyhráli.

Anketa byla o názoru čtenářů a nebyla o rozhodnutí redakce, kdo bude VIP nebo na titulce nebo koho vyřadí. Jestli zdejší čtenář není dost sofistikovaný pro vaše psaní, tak můžete psát jinam.

Tak se s tím Libu Palková už smiřte, žijte a nechte žít, tak jak to máte ve svém profilu nebo tady budeme ještě dalšího půl roku číst, jaké kdo dělá při psaní chyby a jak by měl psát?

8 0
možnosti

Paní Šichtařová si pomocí blogu dělá vlastní PR pro své přednášky za peníze. Těžko hodnotit její úroveň, protože není žádná zpětná vazba. Pan Větvička je exot a asi se to mnohým líbí. Ale celkový počet hlasů lidí,kteří hlasovali, je zanedbatelný. Jde vlastě o antistatistický údaj,který si může každý zajistit podle potřeby.V Celkově zbytečná anketa.

2 0
možnosti

To je jedno jaky duvod. Kdo umi ten umi, kdo neumi ten čumi. Šichtařová R^

3 0
možnosti
Foto

P29e47t10r 18O33m47e17l95k88a

11. 5. 2018 10:39

Diskuze velmi výživná. Některé příspěvky jsou dokonce i samostatnými literárními díly.;-D

2 0
možnosti
Foto

Láďo gratuluji, nepochyboval jsem o tom, že to vyhraješ. Tvé blogy se dají číst, mají hlavu a patu a i když sem tam nesouhlasím tak musím uznat, že vždy víš o čem píšeš.R^

3 1
možnosti
Foto

kdyby psal normální češtinou tak by to věděli i ostatní čtenáři;-D

1 7
možnosti

Tak snad již brzy bude v ČR platit nějaký zákon o dezinformacích. Čímž budou tyto nepříjemnosti zveřejňování jiných, než povolených názorů, jasně vyřešeny.. tento příspěvek nepíší v ironickém duchu, píši jej jako velmi smutnou pravděpodobnou budoucí realitu.

3 0
možnosti

Paní Šichtařová vyhrála hlasování? To se divím asi stejně jako u výsledku amerických prezidentských voleb. Až amíci najdou ten malware, tak si také nechte překontrolovat hlasy :-) Ale gratulace, vodka teče proudem.

1 4
možnosti

;-D;-D;-D To už je pomalu na lékaře.

4 0
možnosti
Foto

OMG!! Nač tolik zbytečných řečí?Čemu se prosím kdo diví, vždyť žijeme v zemi, kde Zlatýho slavíka - tedy soutěž ve zpívání, získal Ortel ?!?;-D

Stačí přeci říct: "blahopřeji všem - sláva vítězům, a velká čest poraženým" třeba právě i proto, že ti moji oblíbení nezvítězili! R^Ovšem jaký div, tady a v této době?

1 6
možnosti

M59a68r69t46i69n 82L81a43c35o

10. 5. 2018 15:21

Prezradím vám tajomstvo: Zlatý Slávik nie je súťaž v spievaní. ;-)

0 0
možnosti

Vážení přátelé,

jak tu tak čtu diskuzi, tak není nad to pořádat různé ankety a soutěže, lidi to jako když stmelí, že?;-D

12 0
možnosti

...ano, a tmel odpovídá kvalitou dnešní době...rychlokvaška:-D

2 0
možnosti

Rád bych poděkoval nejen svým 195 hlasujícím, ale všem kteří někoho zatrhli v kterékoli kategorii. Podle celkového počtu všech hlasujících se pravděpodobně jednalo o velké úsilí, nebo snad o velkou odvahu.

Co se týče mého skvělého umístění - jelikož je v ČR asi 2 000 elektromobilů, dá se z počtu hlasů pro můj blog usuzovat, že se články a styl líbí každému desátému elektromobilistovi. Na druhou stranu, pesimista by mohl říct, že mne nevolilo devět z deseti elektromobilistů. Takže z druhého místa jsem nadšen, z celkového počtu hlasů mírně přeqapen.

6 0
možnosti

Tak jsem si jako člověk neznaly chtěla přečíst něco od výherce... To psaní jak hotentot má byt jako vtipne?

4 2
možnosti

No, když to říkáte Vy, tak na tom asi něco bude:-)

3 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS