Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jednou budu litovat, že jsem nestačil projet svět dříve, než ho stačili ti zbrojní frustráti zničit svejma hračkama.

1 0
možnosti

Opravdu mne prekvapilo, ze se ke slovu dostaly obe strany.

0 0
možnosti

Dulezita soucast propagandy je dat nazor i protistrany, ale pouze v zanedbatelnem mnozstvi, at nikoho neovlivni.

2 0
možnosti
Foto

Zatím není žádný z článků ani ,,na titulce";-) Tzv. diskuze ,,výživné", ba až na ,,úrovni". A vesele se naprašují ti, kteří ,,nekonvenují" s TĚMI ,,správ. názory";-D

1 0
možnosti

Nejsou výběry blogů také hnusná propaganda? Chybí jen blog Trumpa a všech těch co obhajují útok proti suverénnímu státu bez souhlasu mezinárodních organizací a uvádějí svět do situace že silnější může vše. Chování Ruska kdekoliv na území bývalého Sovětského svazu je v této situaci naprosto oprávněné protože to Rusku vyhovuje a je silnější. Ode dneška budeme se vším souhlasit důkazy není třeba hledat oni se vždy vytvoří na přání. NATO je jako obraná aliance naprosto nevěrohodná a je třeba referendum o opuštění této kovbojské organizace.

2 0
možnosti
Foto

P59e65t12r 42H23a54n38n31i38g

14. 4. 2018 11:25

Vážení, zapomněli jste zařadit článek autora Petra Máje https://maj.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=658612 do této zatímní sumarizace článků týkajících se náletu na Sýrii. To jenom v zájmu spravedlnosti.

1 0
možnosti

p. Hannig, položím Vám záludnou, mírotvornou otázku z "Milionáře" ! Vyjmenujte sousední země, případně i vzálenější, které SSSR a Rusko ještě nepřepadlo - Můžete použít i obvyklé nápovědi, nepomohou Vám ... :-)!

4 2
možnosti

Pšouk? Je to poměrně nebezpečná regionální válka a konflikt jen tak neskončí, zejména kvůli Izraeli, alei Turecku....Vladimir Vladimirovič byl uražen a teď se v Kremlu přemýšlí, co by udělal Stalin.

1 2
možnosti

Trump houby rozsekl. Vystřelil pár raket, Francouz zjistil, že letadla se udrží ve vzduchu a Angličanka si dodává sebevědomí před poklesem svého kreditů u občanů VB.

5 0
možnosti
Foto

A cena ropy stoupá, což vyhovuje hlavně jak amíkům, tak i rusům;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS