Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

A ta hodnotná cena bude...."Jak zhubnout s Halinou Pawlovskou?"

A navíc tato "soutěž" je neférová. Blogeři, píšící o politice, islámu, případně o dalších "populárních" věcech , budou na tom vždy lépe, než blogeři píšící o přírodě. I ten profláknutý Oscar se vyhlašuje v několika kategoriích a administrace tohle ne a ne pochopit.

Proč nemůžou být ty kategorie rozděleny na fotoblogy, úvahy o životě, politika, náboženství, prostě nějak? Jo, když je potřeba znesnadnit diskutérům život, tak se jedná rychle, občanka, málem otisky prstů, když to naladit ještě lépe, tak budeme ukazovat kdo dal plus a kdo minus. To jde rychle.

6 0
možnosti
Foto

ta cena...to v lepším případě :-)

2 0
možnosti
MP

A ještě jedna, ehm, poznámka k redakci : nešlo by nějak označit blogery, jichž se týká možnost nominace na nováčka ? Ty 3 tlačítka jsou pod každým blogem stejný.

To už můžu nominovat Větvičku na nováčka nebo Trčálka na blogerku :-P

2 0
možnosti
MP

Abych nemátl veřejnost - ty tlačítka již včera redakce opravila.

0 0
možnosti
MP

Prosím, prosím - nešlo by ještě udělat samostatnou kategorii fotoblogerů - kam mám dát ty skvělý Valiny, Čmuchálky, či Štosele, když chci na druhou stranu ocenit i originální texty - J. Chaloupku či J. Švadlenku ( aby si byli kvit ) nebo pana Jílka ( toho ostravaka ).

U žen je to jednodušší. Ty chytré mi připadají nafrněné ( fujtajbl, machisto jeden :-/). Dám přednost trošce humoru a ženské empatie.

1 0
možnosti
BD

Hlasujte jedině správně a to pro Tomáše Peszyńského.

2 0
možnosti
BD

nechci snižovat pana Janotu, ale to by asi nebylo fajn mít takového i nominanta. Ze zvyku někoho také ne.

Bylo by hezké, mít tam osobnost výraznou, kterou nelze neznat. Veřejně činnou a takovou, jež bude zárukou kvalitní zábavy a četby i v dalším roce. Za mne je takovou osobností jedině Tomáš Peszyński.

věřím a jsem přesvědčen, že můj návrh podpoříte.

0 0
možnosti
MN

Včera jsem se praštila do hlavy o větev, takže je možné, že podpořím.....;-D

0 0
možnosti
TH

Měl by to vyhrát J. Janota, jeho blogy absolutně chytly za srdce.

0 0
možnosti
DV

D83a62v16i45d 98V37l73k

21. 3. 2017 12:49

Marek Valiček za mě a holek je tam moc dobrých většinou Zuzany.

2 0
možnosti
PH

Stejná soutěž, stejní vítězové - jako obvykle. Nebo když už tak stejní finalisté. Holt lidi to asi tak chtějí. Už to je k zamyšlení. Nebo spíš k pláči.

Tak o p. Šichtařové nelze pohybovat. Snad jsem zažil jenom jednou, či dvakrát, že by její článek nešel rovnou na hlavní zeď stránky. To se povede málokomu. Člověk by si tak řekl, že o takovou spisovatelku s mnoha knihami by se rvalo každé nakladatelství - ale nějak nervou a chudinka si to musí vydávat sama. Tím se strašně nervuje a zdržuje, někdo takový by měl jen psát.

P. Větvička zase krásně fotí a píše, a krásně a fotí a píše pořád to samé, no a na to nás pořád utáhne.

Ale i jinak: V době, kde se ztrácejí blogeři na základě hesla, že krev není voda, a pisatel tak musí v článcích psát jinotaje, aby vůbec mohl něco po svém říct, (nebo radši nepsat vůbec) soutěže nemají význam - a nebo mají význam jiné soutěže: Když už bude ten bloger desetiletí, tak by taky mohla být kategorie, Sestřelený Bloger roku.

4 1
možnosti
DV

D28a81v98i46d 43V44l10k

21. 3. 2017 12:52

Šichtařová kdyby nebyla televizní celebrita tak ji nikdo nečte. Matějka mě absolutně nebaví. Větvička je fenomén mimo kategorie, ten stačí, když tam nafotí ukrajinské zadnice a klobásy a má čtenost přes desettisíc. Ale je tady spousta zajímavých lidí. Jedním z nich býval i nějakej Hewlit ;-)

2 0
možnosti
FV

U mě Řeháček, Bukovanská, Trčálek.

Ale stejně to zase vyhraje Větvička nebo Matějka a Šichtařová. Už je to nuda.

4 0
možnosti
Foto

A ještě Kamenáčová. A jo, je to nuda.

4 0
možnosti
JL

Pokud neuděláte speciální kategorii, pro politické a sociálně kritické blogy, budou vyhrávat stále stejní lidé. A to je trochu škoda.:-)

10 0
možnosti
VS

To máte těžké. Někteří blogeři jsou schopni nacpat své politické nenávisti i do fotoblogu o ukrajinské gastronomii...

1 0
možnosti
JZ

Tak co, najde se nějaký jednooký mezi slepými?

0 1
možnosti
DV

D28a12v81i21d 52V41l58k

21. 3. 2017 12:53

A to nemáte pravdu, dobrých blogerů je tady spousta.

3 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.