Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mnoho povyku pro nic. On ten admin má také své "vocamcaď až pocamcaď", jen to nejspíš nemá ani písemně. A dostane-li padáka, bude to "dohodou" a pes po něm neštěkne. Za sebe bych se pod příspěvek paní Lucky podepsal, ale málo platné, na tomto (a každém jiném, krom mého) blogu rozhoduje ve finále admin. Jinak bude odejit. Tečka. Je to blbý, ale je to tak. A paní Lucinka se neztratí!!

0 0
možnosti
Foto

J90a91n 59L37a77u85r80i81n

4. 1. 2017 3:16

Na to mám jen jedinou odpověď. Blokování reklamy.

0 0
možnosti

Ehm. Má tento systém i tlačítko na snížení karmy?

0 0
možnosti

Je nad slunce jasné, že výraz "IQ brambory" je urážka konkrétních osob, neboť se v tomto páni cenzoři 100% našli...;-D

1 0
možnosti

Ha Ha HA.... tak jsem se po přečtení "proč jsme zrušili blog Lucii Prozaníkové?" zasmál. Vážení... Vaši práci ideologických strážců pravdy sleduji. A vím, že váš metr je různý.

1 0
možnosti

Autor tohoto texu: Blog Info.

Lucie Provazníková psala blog podepsaný jménem.

"Zdůvodnění" vymazání jejího blogu je tu zveřejněno podepsané anonymním Blog Info.

Vynikající reakce na tento nepodepsaný text anonymních cenzorů (zřejmě Patrik Banga, Petra Bangová, Tereza Janků a Tereza Boehmová) je na jiném blogu zde:

http://stanislavjahoda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=571013

Jsem zvědav, jak dlouho tento text Stanislava Jahody vydrží před péčí výše uvedených RvadministrátorůRv

5 0
možnosti
Foto

Velmi pěkný text pana Jahody. Díky za upozornění. S Bangou jsem také vedl diskuzi, když mi smazali příspěvek, který citoval velmi známého a populárního českého duchovního. Banga je ryzí ideolog a rozumná řeč s ním není.

1 0
možnosti

Ten humbuk je nad mé chápání. Proč tolik lidí nadává na "sluníčkový iDnes" a zároveň na sluníčkovém iDnesu touží za každou cenu publikovat? Proč si nezaložíte blog třeba na parlamentních listech?

To jste se hecli, že své názory protlačíte skrz vámi nenáviděné médium?

4 5
možnosti

P49e18t19r 58K41o34s

7. 12. 2016 13:52

Třeba proto, že řada lidí se v internetu tak dobře neorientuje, proto má v povědomí jen ty sluníčkové portály. A autor chce oslovit především právě tyto lidi, kteří by jinak neměli možnost se dozvedet o pohledu z druhé strany.

8 1
možnosti

Soudruzi,

v zájmu ochrany našeho národního kulturního dědictví, pravdy a lásky je potřeba přijmout určitá pravidla. Předesílám, že se nejedná o cenzuru, ale o ochranu zásad života v pravdě a lásce.

1. Interpret musí mít čistý kádrový profil.

Souběžně s uměleckou dráhou nebo ještě před ní je možné provozovat jen nezávadné, prestižní, společensky oceňované a ctnostné činnosti, jako například profesi kolotočáře, luxusní děvky nebo prostituta, alkoholika nebo narkomana. Minimum je hulení trávy nebo těžký alkoholismus. Naopak nepřípustné je, aby se do klubu vetřel člověk, který se živí vlastní hlavou nebo rukama u toho jako že na vedlejšák zpívá. Oceňuje se, když je umělec aktivní v těch správných neziskových organizacích nebo alespoň těm správným posílá peníze, adoptuje děti z Afiky nebo jejich rodičům platí leasingové splátky na kalašnikov, aby ulevil rodinnému rozpočtu v dobách pravidelných kmenových válek. O takových věcech, jako že jezdí na koncerty na kole a energii pro aparaturu získává šlapáním (na k tomu sestrojeném generátoru, samozřejmě) ani nemluvě, to se bere jako samozřejmost.

2. Hudební skupina musí mít multikulturně vyvážené a genderově vybalancované složení

Doby genderově nestabilních skupin složených ze samých bělochů patří minulosti. Určitě bude perspektivnější hudební skupina s lesbickou černošskou bubenicí na vozíku. Idee multikulturalismu je třeba podřídit i volbu hudebních nebo spíše zvukových nástrojů. I božský Karel si jistě rád zazpívá za zvuků bubnů bongo a pak bude nabírat dech při niněrovém sólu. Již sám název skupiny musí být zcela nekonfliktní a musí mít pozitivní vyznění, hudebníci musí být slušně oblečení do fair trade oblečení a mít dostatečně alternativní look.

9 1
možnosti

Kdyby to nebylo hloupé, tak by se člověk usmál. Lidská hloupost se samozřejmě snaží ospravedlnit. Nejlépe sama sebou. Zde se už nejedná o dvojí metr, ale o "genocidu" tvrzení pravdě blízkých a servírování hlouposti podporované opravdu průhledné angažovanýmRv;-O:-( zdůvodňováním.

4 5
možnosti

Mno, tak to jste to moc nevysvětlili...:-/

9 1
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.