Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

#Brexit je fantastická pozitivní zpráva pro Evropu. Ne pro Evropskou unii, pro Evropu. Je to nový začátek, historický okamžik. Díky za tu odvahu!

1 0
možnosti
Foto

Svoboda v diktatuře menšiny, která nutně musí vysvětlovat nesvéprávné většině, jak má jedině správně žít.. nové pojetí demokracie.. kterou je nutno vysvětlit..

0 0
možnosti

K žádné sebereflexi nedojde, stav pantátů v Bruselu bych popsal jako "zabedněnost". Oni věří jen ve svoje sny a ideologii, nikomu se nezodpovídají, a pokud se ve svém uvažování dostanou do srážky s realitou, tak většinou na to reagují tak, že to, co dělali dosud, dělali jen málo důsledně a musí tudíž ještě více přitvrdit....

Tyto nepochopitelné reakce, zcela mimo mísu, vidíme dnes a denně. Rv

1 0
možnosti
PJ

P74e91t93r 36J98a52n28s61a

23. 6. 2016 12:35

EU je dobrá myšlenka, ale to by se jí nesměli chopit socialisti, což bohužel povětšinou tak je. EU je primárně o svobodě, ale to socialistům vadí, protože ti ve jménu své představy pseudoblaha musí vše regulovat a všem neschopným podkuřovat a tak myšlenka svobody šla stranou. Takže se Britům vůbec nedivím a Brexit si přeji, protože to bude sice úkrok, ale správným směrem a Británie může být jádrem nové odbyrokratizované EU.

3 0
možnosti
Foto

Musím souhlasit s M.B. ... a jinak bohužel totiž nejde jen o to, jaké důsledky to bude mít pro Británii, která jistě případný odchod přežije, a nejde ani jen o ekonomiku(y) o to, jaký vliv to bude mít pro EU ... ono jde také o to, jaký vliv to bude mít na nálady ve všech zúčastněných zemích, a dokonce i jinde. V současné době, v současné atmosféře strachu, nepochopení, a mnohdy i nenávisti ... to dle mého skromného názoru nepřinese nikomu nic dobrého, dokonce se to může stát velmi nebezpečným katalyzátorem nejen všech separatistických, ale především nenávistných nálad, což si asi mnozí neuvědomují, nebo to minimálně podceňují. A k čemu to povede, myslím neví dopředu vůbec nikdo.

1 0
možnosti
PK

P92e35t18r 64K34l15o54s

23. 6. 2016 11:27

... bohužel, nedonutí ... Rv

7 0
možnosti
MH

M31i47c60h84a17l 13H82a65u57f

23. 6. 2016 11:38

Přesně, ani smykem. Dál si bude EK vydávat svoje prasácké směrnice a močit nám na hlavu. Akorát že už se nebude ani snažit nám namluvit, že je to déšť.

3 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 24,95
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.