Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

natáčení, komentování...u sebe nic takového.;-D.. novotám se bráním, ale ;-)kolikrát pak podlehnu a najdu zalíbení

Vlog Radka Bangy Alžír... to je prostě na té televizně očekávané vysoké úrovni reportáže typu Hlásí se Paříž, nebo Karel Kyncl... Martin Fridrich a se vším všudy... Vtipně, mile, slušně s jiskrou... on to prostě Radek B. umí. K tomu skvělá doprovodná muzika... ale ,kdo to umí takhle jako on? Třeba ano a je vás všech dost. Jen jedna obava ještě - kdo si z toho neudělá přihlouplé rozhořčené voxpopuli?... když ta možnost je?

Ale ona je to každého věc... to je fakt. Buď tam jako vlogodivák ,,vlezu,, nebo vůbec

Tak ať se odvážným a dobrým vlogerům daří.:-)

1 0
možnosti
Foto

Videoblogy jsou super. Mám ale zkušenost, že když přidám do fotoblogu video, otevře ho jen minimum lidí (YouTube počítá celkem přesně), a to bez ohledu na délku. Proto si myslím, že kdo hledá videa, jde třeba na YouTube, ne na blogy iDnes.

0 0
možnosti

Moc bych si pral, aby treba Miroslav Kulhavy natocil videoblog :-)

0 0
možnosti

Inu, proč, ne, našinci sem tam rádi něco přifilmují.;-)

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že k větší popularitě videoblogů by přispělo, kdyby se čtenář/divák nemusel prokousávat reklamním šotem. Ono té reklamy začíná být akosi priveľa.

3 0
možnosti
Foto

Dám vám lepší tip, jak natášet videoblogy. na to mi stačí jedna věta:

Cokoli chcegte sdělit svým divákům obrazem (i zvukem), musí to být zaznamenáno, snímáno tak, aby to váš divák měl možnost vidět a porozumět tomu.

R^

A ještě jedna věc: zpracovávat videoblogy? Pokud nemáte samodoma nějaký editační program nebo se vám nechce učit se Microsof video editor, který je součástí windows - nahrajte vase videa na Youtube. Tam najdete jednoduchý video editor, který pro základní potřeby bohatě stačí.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že to je skvělý nápad a je fajn, že jdou blogy iDNES s dobou. Jsou snad jen dvě nevýhody videoblogů a to autorská, že jen málokdo se takto veřejně "obnaží" a environmentální, že na rozdíl od textových blogů jsou místa, kde si videoblog zkrátka nepustíte, třeba na nějaké nudné poradě, kde si můžete textový blog v pohodě v mezičase přečíst ;-):-) ...

0 0
možnosti
Foto

Líbí se mi to, myslím, že to může být mj. i zajímavý doplněk k "obyč" blogu. R^

0 0
možnosti

Proboha, jenom nic nenatáčejte! 8-o

1 1
možnosti

D86a92v23i93d 97V78l85k

4. 6. 2016 9:57

No stěžejní je ,že by to mělo být o něčem a těch moc nebude.Já měl rád dobu, kdy si spolu lidi naživo povídali, mám rád dobu, kdy píšou blogy, ale dobu, kdy už se jim ani nechce psát a jen natočí "Nic" na mobil asi moc mít rád nebudu. Nezdá se vám že nějak blbnem? Fakt se na Idnesu budeme za chvíli jen dívat, jak si sype někdo křupky na hlavu a sprostě nadává? Snad ne.

5 0
možnosti

Tak... blogy jsou takové, jací jsou jejich tvůrci. Třeba to, jak umíte hrát na klavír, písemně tak pěkně neprodáte ;) A naopak: i textový blog je občas jenom to sypání křupek na hlavu (což je mimochodem moc pěknej příklad).

Jasně, je pravda, že videoblog je jiný žánr. Ale že by byl nutně a z principu blbější, s tím nemůžu souhlasit. A krom toho - přece protože je televize, nezanikly kina. Ani knihy. Pište, pane Vlku, my to rádi čtem :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.