Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Fajn.

Je přítomen notář?

Je zajištěno, že nepohodlní nebudou vyškrtáni?

Soutěž je neobjektivní, neboť neumožnila hlasovat o těch, co psali v roce 2015 a byli zablokováni, zrušeni, či odešli - Konvička, Vojteková a další.

Je znemožnno hlasovat desetitisícům čtenářů blogů a tak o blogerovi roku rozhoduje hrstka 100 - 200 lidí. To je směšné, již před rokem jsem na to poukazoval a dostal za kritiku na blogu od adminů "po letech". Nechte hlasovat všechny čtenáře - třeba prostřednictvím sms. Jinak je tato soutěž o ničem. Zlikvidovali jste zde spoustu kvalitních blogerů, další vyštvali, další "trpíte" v soukromých tím, že jste je , stejně jako mne zablokovali na homepage.

Tomu říkáte seriozní medium? Vaše "Kříšťálová lupa" má stejnou hodnotu, jako Grosse křišťálově čistá kouopě bytu. Z idnes.cz se stal tendenční bulvár a administrátoři si s blogery vyřizují osobní účty. To je prostě fakt. Osobní útoky na blogery, jež jdou mimo Váš proud ignorujete a obranu mažete.

Jestliže blogy denně přeště něcelých 100 tisíc lidí a o blogerovi umožníte hlasovat pár tisovkám, jetliže do finále postupují blogeři s třiceti hlasy a vítězí s dvěma sty, myslíte, že je tato soutěž objektivní? Ne, je to směšné a trapné. Viz minulá soutěž, kde jste zveřejnili přidávání hlasů finalistům a některým vyvoleným den před uzávěrkou přibyly desítky hlasů. Jejich registrace jste nekontrovali, ale pokud někdo hlasoval pro někoho, kdo šel "proti proudu" a proto se zaregistroval, hned jste chtěli občanku. Je to směšné, trapné a nedůstojné.

Souutěž bloger roku o ničem nevypovídá. Pouze o idnes.cz a její cenzuře. Pro mne je blogerem roku doživotně Ladislav Větvička, jehož jste si nedovolili zakázat jen proto, že byl opakovaně blogerem roku. Blokujete svobodu slova, svobodné názory i oponenci "Vaší doktríny". BODKA.

0 0
možnosti
JL

J20á81n 24L20o38s72k90o26t

25. 2. 2016 9:54

Redakcia RvRvRva kde je pán Konvička?

1 0
možnosti
TP

Nenašel jsem blogy blogerů, kteří mě v minulém roce zaujali nejvíc. Není to nějaké divné?

2 0
možnosti
Foto

není. To je (tady...) naprosto normální...

3 0
možnosti
JS

Nepochopil jsem nominace do kategorie skokan a nováček... Zde bych čekal, že to bude vše automatické... Tedy největší pozitivní rozdíl hlasů oproti minulému ročníku pro skokana a nejvíce hlasů mezi těmi, kteří mají nový účet pro nováčka roku...

7 0
možnosti
VV

Ja se zadne volby ci nominace nezucastnim, jde o icka.

0 0
možnosti
PV

P51a48v63e94l 80V30é23b44r

24. 2. 2016 15:10

Jen tak, pro zajímavost: Kolik hlasů dostal pan Konvička? ... pardon, co to plácám, toho jste přece pro jistotu vyšoupli předem!

16 0
možnosti
JH

Pan Konvička v této korektní ankete zřejmě soutěží v kategorii nekorektní hlasy...

11 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.